Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Home Management
Embed this Article  
Richard Mills

Richard Mills x 74 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Most Recent Videos Most Recent Videos

Question: 1

Your retail organization needs to track VAT in the stock ledger for sales, but you do not want to see retail prices inclusive of VAT in the RMS screens in your department. How would you configure the system to support this scenario?

A. Set the stock ledger retail tax inclusive indicator to Y, the class level tax indicator to N, and the VAT inclusive indicator to Y for all other departments.

B. Set the stock ledger retail tax inclusive indicator to N, the class level tax indicator to Y, and the VAT inclusive indicator to N for the classes in your department.

C. Set the stock ledger retail tax inclusive indicator to Y, the class level tax indicator to N, and the VAT inclusive indicator to Y for the classes in your department.

D. Set the stock ledger retail tax inclusive indicator to Y, the class level tax indicator to Y, and the VAT inclusive indicator to N for the classes in your department.

Answer: D

Question: 2

The data sent from RMS to the financial system via package integration corresponds to which functional area?

A. Items

B. Purchase Orders

C. Contracts

D. Stock Ledge

Answer: D

Question: 3

Identify a way that supplier traits could be used by a retailer?

A. To select suppliers for ordering

B. To add suppliers to an item

C. To search for suppliers

D. To group suppliers together for reporting

Answer: D

Explanation:

References:

https://docs.oracle.com/cd/E12448_01/rms/pdf/141/html/user_guide/foundation_data.htm

Question: 4

Your retail organization operates its distribution centers Monday through Friday and is closed on weekends and holidays. Naturally, inbound and outbound deliveries cannot be scheduled for days when the distribution centers are closed. What two setup options exist to configure RMS accordingly?

A. Define the valid supplier-to-DC delivery schedules to control purchase order dates.

B. Define activity schedules for the warehouses to indicate which days they are closed for shipping and receiving.

C. Utilize mass maintenance by location lists to update the warehouse closed dates for each weekend and holiday.

D. Create a timeline that indicates which days the warehouses are open for shipping and receiving operations.

Answer: B,C

Question: 5

Your retail organization has operations in multiple countries, some of which use VAT and other which do not. For countries that do not use VAT, VAT should not be applied to purchase orders made for stores in that country. How should you configure RMS to ensure that this occurs?

A. Do not associate a VAT region with stores that are VAT-exempt.

B. Create a VAT region and indicate that the region is VAT-exempt.

C. Create a VAT region for the VAT-exempt locations and associate a tax code with a rate of zero to the region.

D. During store setup, indicate as VAT-exempt the stores for which VAT does not apply.

Answer: B

Explanation:

References:

http://docs.oracle.com/cd/E12440_01/rpm/pdf/150/html/merch_impg/RMS.htm

Question: 6

You are a department store retailer that reserves floor space for specific designer-label products. The items that you carry in these spaces in your stores are owned by the designer label. You want RMS to track sales of these items and automatically create invoice documents for billing purposes. What represents a valid setup and usage for these items in RMS?

A. Items are set up in a concession department and a cost is defined for the supplier.

B. Items are set up as regular items with a 0 cost and defined as non-inventory.

C. Items are set up in a consignment and manually ordered from the supplier.

D. Items are set up in a consignment department and consignment rate is defined for the supplier.

Answer: A

Explanation:

References:

https://docs.oracle.com/cd/E12448_01/rms/pdf/141/html/user_guide/item_maintenance.htm

Question: 7

Which statement is true about multiple set of books functionally in RMS?

A. One or more org units belong to a single set of books.

B. One or more set of books belong to a single org unit

C. One or more transfer entities belong to a single set of books

D. One or more regions belong to a single set of books

Answer: A

Explanation:

References:

https://docs.oracle.com/cd/E12448_01/rms/pdf/13021/rms-13021-ug.pdfPage: 802

Question: 8

Which three responses represent valid uses for location lists?

A. To add locations to a purchase orde

B. To create a mass cost zone change

C. To create an inventory adjustment

D. To maintain replenishment parameters

E. To set up scheduled item maintenance

Answer: B,D,E

Rate this article:
Test Information: Total Questions 75 Test Number: 1Z0-453 Vendor Name: ORACLE Cert Name: OPN CERTIFIED SPECIALIST Test Name: Oracle Retail Merchandising System 13.2 Foundation Functional Implementer Essentials Official Site: http://www.examcertify.co.uk For More Details: http://www.examcertify.co.uk/1Z0-453.html Get20% Immediate Discount on Full Training Material Discount Coupon Code: “79741B6012”
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

HPE0-S46 Test Certification

An Article by Brent Fowler in Computers and Technology

3 hours ago

Question: 1An architect has designed an HPE BladeSystem with Flex-10D Virtual Connect that connects to HPE 5830 switches The architect needs to ensure that the solution simplifies the customers campus Ethernet. Which additional HPE technology should the architect recommend to the customer. A. Intelligent Resilient Framework (IRF)B...

Boosting the Curbside Appeal of Your Business

An Article by Clean Sweep in Business

4 hours ago

Running a business requires a bit of insight. In order for you to get your company ahead, it is a good idea to consider the many different ways that you can appeal to your customers. For example, the way that your business appears to the outside will play a huge role in your continued success. An establishment is in a state of disrepair is less likely to be patronized than one that has a clean appearance from the exterior...

HPE0-S46 Preparation Material

An Article by Dennisng Ng in Marketing

5 hours ago

Question: 1An architect has designed an HPE BladeSystem with Flex-10D Virtual Connect that connects to HPE 5830 switches The architect needs to ensure that the solution simplifies the customers campus Ethernet. Which additional HPE technology should the architect recommend to the customer. A. Intelligent Resilient Framework (IRF)B...

Instagram as a Shopping Platform

An Article by Dave Furness in Business

5 hours ago

Howdy. From being a media-sharing app for selfies and anything visually appealing, Instagram is branching out into the eCommerce field. It will soon roll out a shopping feature which online retailers and shoppers will find very convenient. The social giant is pretty much aware how mobile commerce could overtake PCs in two years' time or even earlier, hence it wants to be one of its cornerstones...

ACE-A1.2 Preparation Material

An Article by Brent Fowler in Computers and Technology

6 hours ago

Question: 1On EOS 4. 13. 1F, which of the following statements are true in regards to Arista’s Tap Aggregation feature. A. Tap ports are send only. B. Tap ports are receive only. C. Tool ports are send only. D. Tool ports are receive only. Answer: DQuestion: 2Where does Aboot look for the boot system image at boot time...

Reach Out For Best Mens Herbal Healthcare Products of Ayurveda For a Fit and Bouncy Life!

An Article by Kairali P in Wellness, Fitness and Diet

7 hours ago

Since centuries, the wise men in the world have pooled their energies and knowledge to understand the processes that determine human health and its parameters with the objective of optimizing the health benefits for all. We also developed medicine systems through our knowledge of indigenous herbs and products of relevance to our health and wellness...

How to Improve Mental Health Naturally

An Article by Adrian Joele in Wellness, Fitness and Diet

7 hours ago

Mental health problems, like depression and anxiety are experienced by more people worldwide than any other physical disorder. According to predictions from the World Health Organization, by 2020 depression will cause greater disability than any other mental or physical disorder. This is a severe problem and it is common sense that we find effective solutions for these problems...

ACE-A1.2 PDF Download

An Article by Dennisng Ng in Computers and Technology

8 hours ago

Question: 1On EOS 4. 13. 1F, which of the following statements are true in regards to Arista’s Tap Aggregation feature. A. Tap ports are send only. B. Tap ports are receive only. C. Tool ports are send only. D. Tool ports are receive only. Answer: DQuestion: 2Where does Aboot look for the boot system image at boot time...

Ultimate Guide to Getting Fit With Exercise Bikes

An Article by Workout Workshop in Wellness, Fitness and Diet

9 hours ago

As much as we want it, following a fitness regime is not easy. Maybe this was the year, you swore to get back in shape and dedicate some quality time towards spirituality, but you couldn’t. It is not as effortless as it seems. Also the constant worry of busting on the budget while buying fitness gear is a problem...

Live the Deluxe Life With La Limo and La Party Bus

An Article by Vikram KR in Travel

10 hours ago

In this modern era, people like to enjoy luxury to the fullest according to their capability of affording. Parties are very common not only among the young generation but among the elder members as well. Life has become much more extravagant and people are now more interested in indulging in the deluxe luxuries that the world has to offer...

Should You Transfer Your Home Loan in the Present Scenario?

An Article by Anamika Verma in Finances

10 hours ago

Banks have seen a sudden spiral increase in the total number of deposits done by customers. As a result, interest rates have been reduced by all NBFCs and credit banks. If you own a Home Loan presently, you might be contemplating a Home Loan transfer to make the most of the prevalent low rates. These guidelines will prove to be useful for you...

352-001 PDF Training Guides

An Article by Dennisng Ng in Internet

10 hours ago

Question: 1A company plans to include Nonstop Forwarding and Bidirectional Forwarding Detection as a part of their network redundancy plan. In which two ways do NSF and BFD work together when different hardware platforms are compared. (Choose two. )A. During supervisor engine or routing engine failover, the NSF feature will always ensure that the BFD at the peer router will not trigger a link down independent of the used hardware platform...

Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 Practice Test

An Article by Kruis Barry in Education

13 hours ago

Our Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 practice test is the best option for students because we are very straightforward and our products are very simple to use. We offer special offer on 2V0-651 Value Pack that contains PDF and Practice Test Software. In short, you will have guaranteed Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 practice test in affordable price...

Latest VCP6-DTM Exam 2V0-651 Study Guide

An Article by Kruis Barry in Education

13 hours ago

Passcert Latest VCP6-DTM exam 2V0-651 study guide are recent and updated on regular basis, giving you with the highest 2V0-651 exam standard. Start your way to 2V0-651 success by purchasing Passcert high quality Latest VCP6-DTM exam 2V0-651 study guide. 2V0-651 download is maintained and run by a team of IT experts who administer and give a diversity of useful material, which will help the students to achieve the success...

200-710 Study Guides

An Article by Dennisng Ng in Business

1 day ago

Question: 1What is the difference between the spaceship operator () and the strcmp() function. A. There is no difference in functionalityB. strcmp() returns a Boolean value, the spaceship operator a numbeC. strcmp() does a case-intensive comparison, the spaceship operator does notD. The spaceship operator returns -1, 0 or 1; strcmp() may return any integeAnswer: DQuestion: 2Which of these error types may be handled by a user defined error handler function...

MLA Style Citation:
Mills, Richard "1Z0-453 Certification Guides." 1Z0-453 Certification Guides. 26 Dec. 2016 Isnare.com. 28 Mar. 2017 <https://www.isnare.com/?aid=1961939&ca=Home+Management>.
APA Style Citation:
Mills, Richard (2016, December 26). 1Z0-453 Certification Guides. Retrieved March 28, 2017, from https://www.isnare.com/?aid=1961939&ca=Home+Management
Chicago Style Citation:
Mills, Richard "1Z0-453 Certification Guides." 1Z0-453 Certification Guides Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1961939&ca=Home+Management
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1961939&ca=Home+Management">1Z0-453 Certification Guides</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>