Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Computers and Technology
Embed this Article  
Richard Mills

Richard Mills x 74 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Most Recent Videos Most Recent Videos

Question: 1

In the editorial group s photograph of a school all the 5 teachers are to be seated in the front

ow. Fou

girls are to be in the second row and six boys in the third row. If the principal has a fixed seat in the

first row, then how many arrangements are possible?

A. 237144

B. 251820

C. 502340

D. 72000

E. 2073600

Answer: E

Question: 2

We were planning a surprise party for Margaret, but she walked in on our discussion, so of

course that rather let the cat out the bag.

A. so of course that rather let the cat out the bag

B. so of course that rather let the cat out on the bag

C. so of course that rather let the cat out in the bag

D. so of course that rather let the cat out of the bag

E. so of course that rather let the cat out off the bag

Answer: D

Question: 3

A teacher is making five children stand in a row. Each child is assigned a number tag before

eing made

to stand in the row. The tags are not necessarily according to their positions.

Amy, Tara, Xenia, Yana, Pam are the children and they are given numbers 1, 2, 3, 4, 5.

The following conditions apply:

Exactly one number is given to a child.

Pam must be made to stand fourth and assigned number 1.

4 must be assigned to Yana.

Tara and Xenia must each be made to stand in one of the extreme positions.

Xenia cannot be given either number 2 or 3.

All of the following is either true or can be true except

A. Pamis standing fourth.

B. Xenia can neither be given number 2 nor stand second.

C. Tara is assigned number 2.

D. Amy is not standing in an extreme position.

E. Yana cannot stand in any even position.

Answer: E

Question: 4

HANGER: AIRPLANCE::

A. Stable:horse

B. canal: ship

C. lobby: administrato

D. junkyard:automobile

E. bed:rive

Answer: A

Question: 5

Those examples of poetic justice that occur in medieval and Elizabethan literature, and that

seem so

satisfying, have encouraged a whole school of twentieth-century scholars to "find" further examples.

In

fact, these scholars have merely forced victimized character into a moral framework by which the

injustices inflicted on them are, somehow or other, justified. Such scholars deny that the sufferers in

tragedy are innocent; they blame the victims themselves for their tragic fates. Any misdoing is

enough to

subject a character to critical whips. Thus, there are long essays about the misdemeanors of

Webster's

Duchess of Malfi, who defined her brothers, and he behavior of Shakespeare's Desdemona, who

disobeyed her father.

Yet it should be remembered that the Renaissance writer Matteo Bandello strongly protests the

injustice

of the severe penalties issued to women for acts of disobedience that men could, and did, commit

with

virtual impunity. And Shakespeare, Chaucer, and Webster often enlist their readers on the side of

thei

tragic heroines by describing injustices so cruel that readers cannot but join in protest. By portraying

Griselda, in the Clerk's Tale, as a meek, gentle victim who does not criticize, much less rebel against

the

prosecutor, her husband Waltter, Chaucer incites readers to espouse Griselda's cause against

Walter's

oppression. Thus, efforts to supply historical and theological rationalization for Walter's persecutions

tend

to turn Chaucer's fable upside down, to deny its most obvious effect on reader's sympathies.

Similarly, to

assert that Webster's Duchess deserved torture and death because she chose to marry the man she

loved and to bear their children is, in effect to join forces with her tyrannical brothers, and so to

confound

the operation of poetic justice, of which readers should approve, with precisely those examples of

social

injustice that Webster does everything in his power to make readers condemn. Indeed. Webster has

his

heroin so heroically lead the resistance to tyranny that she may well in spire members of the

audience to

imaginatively join forces with her against the cruelty and hypocritical morality of her brothers.

Thus Chaucer and Webster, in their different ways, attack injustice, argue on behalf of the victims,

and

prosecute the persecutors. Their readers serve them as a court of appeal that remains free to rule, as

the

evidence requires, and as common humanity requires, in favor of the innocent and injured parties.

For, to

paraphrase the noted eighteenth-century scholar, Samuel Johnson, despite all the refinements of

subtlety

and the dogmatism of learning, it is by the common sense and compassion of readers who are

uncorrupted by the characters and situations in mereval and Dlizabetahn literature, as in any othe

literature, can best be judged.

It can be interred from the passage that Woodrow Wilson's idea's about the economic market

A. encouraged those who "make the system work"

B. perpetuated traditional legends about America

C. revealed the prejudices of a man born wealthy

D. foreshadowed the stock market crash of 1929

E. began a tradition of presidential proclamations on economics

Answer: B

Question: 6

In the corporate scenario, this opinion of yours can have far-reaching benefits provided it is

expressed

amiable and convincingly.

A. provided it is expressed amiable and convincingly.

B. provided it is expressed amiably and convincing.

C. provided it is expressed amiably and convince.

D. provided it is expressed amiably and convincingly.

E. provided it is expressed amiablitively and convincingly.

Answer: D

Question: 7

The fossil remain of the first flying vertebrates, the pterosaurs, have intrigued paleontologists

for more

than two centuries. How such large creatures, which weighed in some cases as much as a piloted

hangglider and had wingspans from 8 to 12 meters, solved the problems of powered flight, and

exactly

what these creatures were-reptiles or birds-are among the questions scientist have puzzled over.

Perhaps the least controversial assertion about the pterosaurs is that they were reptiles. Their skulls,

pelvises, and hind feet are reptilian. The anatomy of their wings suggests that they did not evolve

into the

class of birds. In pterosaurs a greatly elongated fourth finger of each forelimb supported a wing like

membrane. The other fingers were short and reptilian, with sharp claws, in birds the second finger is

the

principle strut of the wing, which consists primarily of features. If the pterosaur walked or remained

stationary, the fourth finger, and with it the wing, could only turn upward in an extended inverted Vshape

along side of the animal's body.

The pterosaurs resembled both birds and bats in their overall structure and proportions. This is not

surprising because the design of any flying vertebrate is subject to aerodynamic constraints. Both the

pterosaurs and the birds have hollow bones, a feature that represents a saving in weight. In the birds,

however, these bones are reinforced more massively by internal struts.

Although scales typically cover reptiles, the pterosaurs probably had hairy coats. T.H. Huxley

easoned

that flying vertebrates must have been warm blooded because flying implies a high internal

temperature.

Huxley speculated that a coat of hair would insulate against loss of body heat and might streamline

the

ody to reduce drag in flight. The recent discovery of a pterosaur specimen covered in long, dense,

and

elatively thick hairlike fossil material was the first clear evidenced that his reasoning was correct.

Efforts

to explain how the pterosaurs became air-borne have led to suggestions that they launched

themselves

y jumping from cliffs, by dropping from trees, or even by rising into light winds from the crests of

waves.

Each hypothesis has its difficulties. The first wrongly assumes that the pterosaur's hind feet

esembled a

at's and could served as hooks by which the animal could bang in preparation for flight. The second

hypothesis seems unlikely because large pterosaurs could not have landed in trees without damaging

their wings. The birds call for high waves to channels updrafts. The wind that made such waves

however,

might have been too strong for the pterosaurs to control their flight once airborne.

According to the passage, the lack of critical attention paid to Jane Austen can be explained by all of

the

following nineteenth-century attitudes towards the novel EXCEPT the

A. assurance felt by many people that novels weakened the mind

B. certainly shared by many political commentators that the range of novels was too narrow

C. Lack of interest shown by some critics in novels that were published anonymously

D. fear exhibited by some religious and political groups that novels had the power to portray immoral

characters attractively

E. belief held by some religious and political groups that novels had no practical value.

Answer: B

Question: 8

What are the odds in favor that when the letters of the word UNIVERSITY are arranged

andomly, the I's

come together?

A. 2:3

B. 1:4

C. 3:4

D. 2:5

E. 1:3

Answer: B

Question: 9

Four persons enter the lift of a seven storey building at the ground floor. In how many ways can

they get

out of the lift on any floor other than the ground floor?

A. 720

B. 1296

C. 1663

D. 360

E. 2500

Answer: B

Question: 10

Ten different letters of an alphabet are given. Words with 6 letters are formed with these

alphabets. How

many such words can be formed when repetition is not allowed in any word?

A. 52040

B. 21624

C. 182340

D. 151200

E. 600000

Answer: D

Question: 11

There are three disks on a board of a child's toy. The colours are red, green and blue, dark

shades on one

side of the disks and light shades on the other side. The disks are turned to change colours from the

initial

setting according to the following rules.

If red is the only one in light shade in the initial setting, then turn the green disk.

If red and green are the only ones in light shades in the initial setting, then turn the blue disk.

If all three disks are in light shades in the initial setting, then turn the blue disk.

For any other initial setting, turn all disks.

If the initial setting is red and green disks in light shade and blue in dark, what is the second setting?

A. AII in light shades

B. Only green ion dark shade

C. Only red in light shade

D. Only green in light shade

E. Only blue in light shade

Answer: A

Question: 12

Which of the following is a properly constituted committee, with the chairperson listed first?

A. V;E,F

B. D;E,U,W

C. E;F,G,V

D. W;D,U,V

E. D;F,G,U,V

Answer: B

Question: 13

Find the number of words formed by permuting all the letters of the word INDEPENDENCE

such that the

E's do not come together.

A. 24300

B. 1632960

C. 1663200

D. 30240

E. 12530

Answer: B

Question: 14

A box contains 5 red and 4 blue balls. In how many ways can 4 balls be chosen such that there

are at

most 3 balls of each colour?

A. 132

B. 242

C. 60

D. 120

E. 240

Answer: D

Rate this article:
Test Information: Total Questions 430 Test Number: PRAXIS2 Vendor Name: PRAXIS Cert Name: PRAXIS CERTIFICATION Test Name: Pre-Professional Skills Test (PPST) II Official Site: http://www.examcertify.co.uk For More Details: http://www.examcertify.co.uk/PRAXIS2.html Get20% Immediate Discount on Full Training Material Discount Coupon Code: “79741B6012”
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

HPE0-S46 Test Certification

An Article by Brent Fowler in Computers and Technology

3 hours ago

Question: 1An architect has designed an HPE BladeSystem with Flex-10D Virtual Connect that connects to HPE 5830 switches The architect needs to ensure that the solution simplifies the customers campus Ethernet. Which additional HPE technology should the architect recommend to the customer. A. Intelligent Resilient Framework (IRF)B...

Boosting the Curbside Appeal of Your Business

An Article by Clean Sweep in Business

4 hours ago

Running a business requires a bit of insight. In order for you to get your company ahead, it is a good idea to consider the many different ways that you can appeal to your customers. For example, the way that your business appears to the outside will play a huge role in your continued success. An establishment is in a state of disrepair is less likely to be patronized than one that has a clean appearance from the exterior...

HPE0-S46 Preparation Material

An Article by Dennisng Ng in Marketing

5 hours ago

Question: 1An architect has designed an HPE BladeSystem with Flex-10D Virtual Connect that connects to HPE 5830 switches The architect needs to ensure that the solution simplifies the customers campus Ethernet. Which additional HPE technology should the architect recommend to the customer. A. Intelligent Resilient Framework (IRF)B...

Instagram as a Shopping Platform

An Article by Dave Furness in Business

5 hours ago

Howdy. From being a media-sharing app for selfies and anything visually appealing, Instagram is branching out into the eCommerce field. It will soon roll out a shopping feature which online retailers and shoppers will find very convenient. The social giant is pretty much aware how mobile commerce could overtake PCs in two years' time or even earlier, hence it wants to be one of its cornerstones...

ACE-A1.2 Preparation Material

An Article by Brent Fowler in Computers and Technology

6 hours ago

Question: 1On EOS 4. 13. 1F, which of the following statements are true in regards to Arista’s Tap Aggregation feature. A. Tap ports are send only. B. Tap ports are receive only. C. Tool ports are send only. D. Tool ports are receive only. Answer: DQuestion: 2Where does Aboot look for the boot system image at boot time...

Reach Out For Best Mens Herbal Healthcare Products of Ayurveda For a Fit and Bouncy Life!

An Article by Kairali P in Wellness, Fitness and Diet

7 hours ago

Since centuries, the wise men in the world have pooled their energies and knowledge to understand the processes that determine human health and its parameters with the objective of optimizing the health benefits for all. We also developed medicine systems through our knowledge of indigenous herbs and products of relevance to our health and wellness...

How to Improve Mental Health Naturally

An Article by Adrian Joele in Wellness, Fitness and Diet

7 hours ago

Mental health problems, like depression and anxiety are experienced by more people worldwide than any other physical disorder. According to predictions from the World Health Organization, by 2020 depression will cause greater disability than any other mental or physical disorder. This is a severe problem and it is common sense that we find effective solutions for these problems...

ACE-A1.2 PDF Download

An Article by Dennisng Ng in Computers and Technology

8 hours ago

Question: 1On EOS 4. 13. 1F, which of the following statements are true in regards to Arista’s Tap Aggregation feature. A. Tap ports are send only. B. Tap ports are receive only. C. Tool ports are send only. D. Tool ports are receive only. Answer: DQuestion: 2Where does Aboot look for the boot system image at boot time...

Ultimate Guide to Getting Fit With Exercise Bikes

An Article by Workout Workshop in Wellness, Fitness and Diet

9 hours ago

As much as we want it, following a fitness regime is not easy. Maybe this was the year, you swore to get back in shape and dedicate some quality time towards spirituality, but you couldn’t. It is not as effortless as it seems. Also the constant worry of busting on the budget while buying fitness gear is a problem...

Live the Deluxe Life With La Limo and La Party Bus

An Article by Vikram KR in Travel

10 hours ago

In this modern era, people like to enjoy luxury to the fullest according to their capability of affording. Parties are very common not only among the young generation but among the elder members as well. Life has become much more extravagant and people are now more interested in indulging in the deluxe luxuries that the world has to offer...

Should You Transfer Your Home Loan in the Present Scenario?

An Article by Anamika Verma in Finances

10 hours ago

Banks have seen a sudden spiral increase in the total number of deposits done by customers. As a result, interest rates have been reduced by all NBFCs and credit banks. If you own a Home Loan presently, you might be contemplating a Home Loan transfer to make the most of the prevalent low rates. These guidelines will prove to be useful for you...

352-001 PDF Training Guides

An Article by Dennisng Ng in Internet

10 hours ago

Question: 1A company plans to include Nonstop Forwarding and Bidirectional Forwarding Detection as a part of their network redundancy plan. In which two ways do NSF and BFD work together when different hardware platforms are compared. (Choose two. )A. During supervisor engine or routing engine failover, the NSF feature will always ensure that the BFD at the peer router will not trigger a link down independent of the used hardware platform...

Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 Practice Test

An Article by Kruis Barry in Education

13 hours ago

Our Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 practice test is the best option for students because we are very straightforward and our products are very simple to use. We offer special offer on 2V0-651 Value Pack that contains PDF and Practice Test Software. In short, you will have guaranteed Latest VCP6-DTM Certification Exam 2V0-651 practice test in affordable price...

Latest VCP6-DTM Exam 2V0-651 Study Guide

An Article by Kruis Barry in Education

13 hours ago

Passcert Latest VCP6-DTM exam 2V0-651 study guide are recent and updated on regular basis, giving you with the highest 2V0-651 exam standard. Start your way to 2V0-651 success by purchasing Passcert high quality Latest VCP6-DTM exam 2V0-651 study guide. 2V0-651 download is maintained and run by a team of IT experts who administer and give a diversity of useful material, which will help the students to achieve the success...

200-710 Study Guides

An Article by Dennisng Ng in Business

1 day ago

Question: 1What is the difference between the spaceship operator () and the strcmp() function. A. There is no difference in functionalityB. strcmp() returns a Boolean value, the spaceship operator a numbeC. strcmp() does a case-intensive comparison, the spaceship operator does notD. The spaceship operator returns -1, 0 or 1; strcmp() may return any integeAnswer: DQuestion: 2Which of these error types may be handled by a user defined error handler function...

MLA Style Citation:
Mills, Richard "PRAXIS2 Passing Guarantee Exam." PRAXIS2 Passing Guarantee Exam. 10 Jan. 2017 Isnare.com. 28 Mar. 2017 <https://www.isnare.com/?aid=1962709&ca=Computers+and+Technology>.
APA Style Citation:
Mills, Richard (2017, January 10). PRAXIS2 Passing Guarantee Exam. Retrieved March 28, 2017, from https://www.isnare.com/?aid=1962709&ca=Computers+and+Technology
Chicago Style Citation:
Mills, Richard "PRAXIS2 Passing Guarantee Exam." PRAXIS2 Passing Guarantee Exam Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1962709&ca=Computers+and+Technology
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1962709&ca=Computers+and+Technology">PRAXIS2 Passing Guarantee Exam</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>