Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Business
Embed this Article  
Dennisng Ng

Dennisng Ng x 64 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Question: 1

Which are two benefits of using segment routing over RSVP-TE for traffic engineering? (Choose two)

A. Segment routing traffic engineering tunnels always follow the low-latency path

B. ECMP-aware traffic engineering is natively supported by segment routing

C. Per-flow state is present only at the ingress node to the Segment routing-enabled network

D. Per-flow state is present at the ingress and egress node to the segment routing-enabled network

E. Per-flow state is maintained on all nodes of the segment routing-enabled network

Answer: B, C

Question: 2

What is one of the functions of a LISP ingress tunnel router?

A. Ability to integrity-check LISP site registration messages using a SHA2-based HMAC algorithm

B. Responsible for finding EID-to-RLOC mappings for all traffic destined for LISP-capable sites

C. Accept encapsulation Map-request messages, decapsulate them to the MS responsible for the ETR authoritative for the requested EIDs

D. Allows EIDs and RLOCs to communicate in a LISP site that contains EIDs in one address family and RLOCs in a different address family

Answer: B

Question: 3

An support engineer has been tasked to protect an ISP infrastructure from the growing number of encrypted DDoS attacks. The solution should also validate the eBGP peering. Which solution accomplishes these goals?

A. BGP FlowSpec

B. BTSH

C. BGP Route Dampening

D. BGP LS

E. RTBH

Answer: E

Question: 4

ISP A provides L2VPN services to Company B through an MPLS network. Company B uses all available CoS values to classify and different traffic forwarding within all Company B sites. ISP A uses the following CoS values to differentiate service classes for the VPN customer traffic

*MPLS EXP 0 for Bronze service class

*MPLS EXP 1 for Silver service class

*MPLS EXP 2 for Gold service class

*Remaining MPLS EXP values for ISP A internal use

ISP A’s policy is to forward VPN customer traffic based only on their Bronze, silver and Gold service classes. Which QoS method must ISP A implement to achieve this?

A. Short-pipe Mode

B. Russian Doll Model

C. Pipe Mode

D. Uniform Mode

E. Maximum Allocation Model

Answer: D

Question: 5

Refer to the exhibit, An engineer is asked to troubleshoot packet drops inside a network which option is true?

A. HTTP traffic originated by the 10.10.10.0/24 subnet uses up to 10% of the interface bandwidth. However, if no congestion is present, no more bandwidth is allocated to HTTP traffic

B. SMTP traffic originated by the 10.10.10.0/24 subnet uses up to 10% of the bandwidth, however, if no congestion is present, more bandwidth is allocated to SMTP traffic

C. SMTP traffic originated by the 10.10.10.0/24 subnet uses up to 10% of the bandwidth. However , if no congestion is present, SMTP traffic above 10% of link bandwidth is dropped

D. HTTP traffic originated by the 10.10.10.0/24 subnet uses up to 10% of the interface bandwidth. However, if congestion is present, less bandwidth is allocated to HTTP traffic

Answer: C

Question: 6

Which are the two limitations of the predefined NAT solution?(Choose two)

A. The Bulk port allocation configuration is not available

B. The global port limit parameter is not available for the predefined mode

C. Only the port-presentation option is available

D. NetFlow and syslog are not supported

E. It cannot be configured for each of the inside VRF instance

Answer: A,B

Question: 7

Which two options are characteristics of MoFRR? ( Choose two)

A. Uses additional PIM join toward source

B. Based on multicast forward error correction feature

C. Based on PIM Fast Route

D. Requires MPLS TE FRR enabled with link protection and node protection

E. Utilizes two equal-cost paths toward source

Answer: A, E

Question: 8

ISP_X has IPv4 only enabled in the MPLS backbone. ISP_X must provide IPv6 services to its customers including IPv6 Internet access. Which IPv6 transition mechanism allows ISP_X to provide IPv6 connected by leveraging the existing MPLS IPv4 core network?

A. 6to4 tunnels

B. NAT444

C. 6PE

D. NAT64

E. 6RD

F. DS Lite

Answer: A

Question: 9

What ISIS TLVs are used to support MPLS traffic Engineering? ( Choose three)

A. TLV 22 Extended IS neighbo

B. TLV 10 Authentication Information

C. TLV 134 Router ID

D. TLV 132 IP interface Address

E. TLV 128 IP Internal Reachability

F. TLV 135 IS Reachability

Answer: A, C, F

Question: 10

Refer to the exhibit. All links have same bandwidth configured AS 4, AS 4 and AS 7 run OSPF as IGP using default metric values. Which two statements are correct in regards to MSDP SA messages received by R5 located in AS 7? ( Choose two)

A. All MSDP SA messages from R1 and R2 via R4 will be dropped

B. All MSDP SA messages from R1 and R2 via R3 will be accepted

C. All MSDP SA messages from R1 and R2 via R3 will be dropped

D. All MSDP SA messages from R1 and R2 via R3 will be dropped and all MSDP SA messages from R2 via R4 will be dropped

E. All MSDP SA messages from R1 and R2 via R4 will be accepted

F. All MSDP SA messages from R1 via R3 will be accepted and all MSDP SA messages from R2 Via R4 will be accepted

Answer: A, B

Question: 11

REP has been deployed in a segment. A network operations engineer notices that a segment port does not become operational. What is the root cause of this issue?

A. A neighbor is using a different port ID

B. A local port is in alternate port state

C. A neighbor port is in blocked state

D. More than one neighbor has the same segment ID

Answer: D

Question: 12

In MPLS-enabled networks, which two improvements does EVPN provide compared to traditional VPLS solutions? (Choose two)

A. use of BGP as a control-plane protocol

B. use of LDP to allocate EVPN-related labels

C. optimized learning and flooding process

D. leveraging of enhanced VFIs to provide greater scalability

E. per-flow load balancing

F. no need for exchange of MAC reachability between PEs

Answer: C, E

Question: 13

An operation engineer from AS 2000 must deploy this inbound routing policy:

*Based on RFC 1998, modify the local-preference value for prefixes containing BGP community values 2000:90 and 2000:110

*Strip any BGP community of the BGP prefixes received from customers that are in the range between 2000:1 and 2000:2000. Any other BGP community values must not be removed

*Apply 2000:1003 BGP community Value, which indicates that the BGP prefix is learned form a custome

Which configuration accomplishes this BGP routing policy?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: C

Question: 14

Which protocol provides fast link failure detection for all type of encapsulation?

A. Prefix Independent Convergence

B. Carrier delay

C. Non stop forwarding

D. Bidirectional forwarding detection

Answer: D

Question: 15

Which option is the benefit of per-link LFA over per-prefix LFA?

A. It has a greater applicability

B. It provides greater protection coverage

C. It is simple

D. It enables better bandwidth utilization

Answer: C

Question: 16

A service provider has deployed new PEs using nV Edge technology based on Cisco ASR 9000 routers. How does the system mitigate against a split-brain state if all control plane and data plane links are lost?

A. The chassis located in the second rack automatically shuts down and only the first rack chassis stays operational

B. Both chassis stay online operating as two different PEs

C. The two chassis send keepalive packets over any layer 2 cloud. The non-DSC chassis shuts down itself after it has received these additional keepalive packets

D. Both chassis stop receiving and forwarding data traffic until the control plane and data plane links are brought back up

Answer: B

Question: 17

What is MPLS VPN component used by Multi-VRF solution?

A. Route target community

B. Route distinguishe

C. Default MDT

D. VPN forwarding

Answer: B

Question: 18

Which two characteristics of GMPLS are true? (Choose two)

A. The LSP is established directionally through only one signaling messages

B. The control channel can terminate on different nodes types that the bearer channels span

C. OXCs manipulate wavelengths that bear the label implicitly

D. Two lights paths traversing the same fiber link can share the same wavelength on that link

E. LMP can be used by the natively photonic switches network element type only

Answer: A, C

Question: 19

What is the main goal of the incident management?

A. Restore a normal service operation as quickly as possible

B. Create possible workarounds for issues that might recu

C. Enable the cursor to report issues

D. Ensure that the same incident does not recu

Answer: A

Question: 20

Which mechanism protects the control and management planes of a cisco IOS device to maintain routing stability, network reachability, and packet delivery?

A. RTBH

B. BGP Flow Spec

C. MQC CLI

D. CPP

E. NetFlow

Answer: D

Question: 21

Which description of the Russian Doll Model is true?

A. RDM provides bandwidth sharing while providing bandwidth isolation and protection against QoS degradation, and also provides service differentiation for high-priority, normal-priority and best-effort priority services

B. RDM matches simple bandwidth control policies setting individual bandwidth constraint for a given class type and simultaneously limit the aggregate of reserved bandwidth across all class types

C. RDM can be used simultaneously to ensure bandwidth efficiency and to protect against QoS degradation of all class types, whether preemption is used or not

D. RDM guarantees a predefined amount of bandwidth for each type and at the same time allows the bandwidth sharing by defining two pools for every class type: private pool (guaranteed bandwidth) and common pool (bandwidth shared between all class types)

Answer: C

Question: 22

In the MVPN profile 3 ( Rosen GRE with BGP-AS), which information is included inside of the opaque value?

A. Type 2- Root Address: VPN-ID; 0-n

B. Type 1-source-PE: Global-ID

C. RD:S,G

D. Not applicable for this profile

Answer: D

Question: 23

Which three IS-IS TLVs floods the MPLS TE resource allocation information through the network?

(Choose three)

A. Traffic engineering router ID

B. Extended IP reachability

C. IS TE reachability

D. RSVP

E. Extended IS reachability

F. Opaque

Answer: A, B, E

Question: 24

Refer to the exhibit. Why is router 1 unable to ping 10.10.100.2 from vrf cust1?

A. Because Multi-VRF support is not enabled

B. Because address-family ipv4 is missing from the VRF statement

C. Because of an incorrect interface configuration

D. Because of a missing BGP configuration

Answer: B

Question: 25

A network engineer is configuring a POS interface on Cisco router running a cisco IOS Software. The POS interface must permit logging of payload label and C2 mismatch SONET/SDN alarms. Which option is the correct configuration?

Interface pos

Pos report pplm

A. Interface pos

Pos report all

B. Interface pos

Pos report encap

C. Interface pos

Pos report ppdi

D. Interface pos

Pos report ptim

Answer: A

Question: 26

SNMPv3 provides which three security features?(Choose three)

A. DES 56-bit encryption

B. Encrypted user password

C. Private community information that is exchanged out-of-band

D. Device hostname that is authenticated via AES algorithm

E. Message integrity

F. Authentication that is based on MD5 or SHA algorithms

Answer: A, E, F

Rate this article:
Test Information: Total Questions: 294 Test Number: 400-201 Vendor Name: CISCO Cert Name: CISCO SPECIALIST Test Name: CCIE Service Provider Official Site: http://www.examcertify.co.uk For More Details: http://examcertify.co.uk/400-201.html
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

Renovate Your Lawn Beautifully With Lawn Care and Maintenance Services

An Article by LAZICH LEO in Gardening

10 months ago

An unkempt and ugly lawn is not only an eyesore, it also creates a negative impact on your property. If you have let go of lawn care so much so that it is over run with weeds or shows bare patches, a lawn renovation is in order. Repairing your lawn may be a good idea if the about 25% of your lawn is in bad shape...

Custom Hanging Signs Sydney - Affordable Way of Promoting Your Business

An Article by Mike Layman in Marketing

10 months ago

Hanging Signs are not just an amazing and highly cost effective way of advertising your products and services; they are easier to setup in comparison to other advertisement signs – just hang them from a pair of hooks or whatever and you're done. Needless to add, this also makes them more economical than other outdoor or indoor advertisement material...

Armor Your Laptop in Style With Printable Laptop Sleeves

An Article by Rohit B in Finances

10 months ago

To help you with both of your purposes, let us discuss about such a service which will help you out here to create your own laptop sleeve. So as I told you in the above paragraph, which I would have started my personal service or something to help you out of this situation. But let me inform you what you must be thinking is just something hypothetical, but that’s not true...

Start School in Time by Using Automatic School Bell

An Article by Vivency Global in Education

10 months ago

School is first place where children learn discipline, good manners and punctuality. The automatic school bell solutions are really important and makes away from manual errors. Humans may ring the bell at in appropriate time but the machine cannot. The most of the school are digitalized with interactive boards, automatic bells, CCTV and many...

Applying For No Credit Check Mortgage Loan? – Expert Tips to Follow

An Article by Roy Robbins in Finances

10 months ago

Interestingly, the option of no credit check mortgage loan has been made available by some lenders. So, one does not need to undergo tedious process of credit assessment. However getting quick approval for an affordable mortgage no credit check loan is not easy. Some stringent approval criteria may apply...

70-345 Microsoft Exchange Server 2016 Study Books

An Article by Chung Crissler in Internet

10 months ago

Examunion offers you a comprehensive look at the best prospects available in 70-345 exam questions throughout the Industry. Not only will you be given theoretical, but also given 70-345 Microsoft Exchange Server 2016 study books which will give you even more practice than before. Try our Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam test today and succeed in your Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam...

Microsoft MCSE 70-339 Practice Exam SharePoint Server 2016 70-339 Questions Material

An Article by Chung Crissler in Education

10 months ago

Maybe on other web sites or books, you can also see the related training materials. But as long as you compare Examunion product with theirs, you will find that our product has a broader coverage of the certification exam's outline. You can free download part of Microsoft MCSE 70-339 exam books from Examunion website as a try to detect the quality of our products...

Gain Weight and Build Muscle

An Article by Arati Shah in Wellness, Fitness and Diet

10 months ago

Several individuals do not succeed in their passion to maintain a healthy diet due to the lack of knowledge of eating healthy at work. When at work, many find it difficult to stay committed to a diet plan due to several unavoidable reasons such as colleagues might request to eat with them, availability of lots of delicious food at workplace, etc...

XenApp and XenDesktop 7.6 LTSR 1Y0-202 Questions

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

1Y0-202 is a challenging exam, with our XenApp and XenDesktop 7. 6 LTSR 1Y0-202 questions; you can feel safe with our question and answers that will help you in obtaining your successful completion of your 1Y0-202 exam. All of our practice exams including the 1Y0-202 exam will prepare you for success...

VSphere 6.5 Foundations Exam 2V0-602 Dumps

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

Passcert vSphere 6. 5 Foundations 2V0-602 dumps 2V0-602 help you to save a lot of time and effort. You 2V0-602 also use the extra time and effort to earn more money. Passcert provide you the product with high quality and reliability. You 2V0-602 free download online part of Passcert providing vSphere 6...

Citrix Certification 1Y0-202 Exam Answers Passtcert

An Article by Nigel Reyez in Computers and Technology

10 months ago

Passtcert is a website which can help you save time and energy to rapidly and efficiently master the Citrix certification 1Y0-202 exam related knowledge. If you are interested in Passtcert, you can first free download part of Passtcert Citrix Certification 1Y0-202 exam answers on the Internet as a try...

Benefits to Your Wedding Provided by Limo Service in Pittsburgh, PA

An Article by Iris K. Allen in Marriage

10 months ago

Using professional transportation on your wedding day may seem like a given and a basic booking to make, but considering the effect that it can have, you’d serve your wedding day well to be selective with your booking. Find a worthwhile company and secure every wedding transportation need with a suitable Pittsburgh Limousine...

Mark the Family Wedding With a Denver Bus Rental

An Article by Lucille W. Hill in Travel

10 months ago

The obligatory family wedding comes with challenges, but it also offers opportunities. A Coach Bus Denver will make it possible for your extended family to reconnect, save some cash, and all attend the family wedding as part of a group. Take Note of Transportation NecessitiesComprehensive research into all elements of transportation should come before you make reservation from any of the Charter Bus Companies Denver...

Killtest 2017 Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test

An Article by Delia Green in Education

10 months ago

70-764 Administering a SQL Database Infrastructure is among the many most respected exams so you can get good work opportunities. We can complete devoid of much frantic use the particular help regarding Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test that are exclusively made for people who will need advice...

2V0-602 VSphere 6.5 Foundations VMware VCP6.5-DCV 2V0-602 Exam Test Prep

An Article by Morris Porreca in Education

10 months ago

About VMware 2V0-602 exam, you can find these questions from different web sites or books, but the key is logical and connected. Our questions and answers will not only allow you effortlessly through the exam first time, but also can save your valuable time. Examgood can provide professional and high quality products...

MLA Style Citation:
Ng, Dennisng "400-201 E-Books." 400-201 E-Books. 11 May. 2017 Isnare.com. 20 Jun. 2018 <https://www.isnare.com/?aid=1966977&ca=Business>.
APA Style Citation:
Ng, Dennisng (2017, May 11). 400-201 E-Books. Retrieved June 20, 2018, from https://www.isnare.com/?aid=1966977&ca=Business
Chicago Style Citation:
Ng, Dennisng "400-201 E-Books." 400-201 E-Books Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1966977&ca=Business
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1966977&ca=Business">400-201 E-Books</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>