Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Computers and Technology
Embed this Article  
Peter Baumann

Peter Baumann x 28 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Question: 1

Examine the parameters for your database instance:

You execute the following command:

SQL> ALTER TABLESPACE undotbs1 RETENTION NOGUARANTEE;

Which statement is true in this scenario?

A. Undo data is written to flashback logs after 1200 seconds.

B. Inactive undo data is retained for 1200 seconds even if subsequent transactions fail due tolack of space in the undo tablespace.

C. You can perform a Flashback Database operation only within the duration of 1200 seconds.

D. An attempt is made to keep inactive undo for 1200 seconds but transactions may overwrite the undo before that time has elapsed.

Answer: B

Question: 2

A user establishes a connection to a database instance by using an Oracle Net connection. You want to ensure the following:

1. The user account must be locked after five unsuccessful login attempts.

2. Data read per session must be limited for the user.

3. The user cannot have more than three simultaneous sessions.

4. The user must have a maximum of 10 minutes session idle time before being logged off automatically.

How would you accomplish this?

A. by granting a secure application role to the use

B. by implementing Database Resource Manage

C. by using Oracle Label Security options

D. by assigning a profile to the use

Answer: D

Question: 3

As a user of the ORCL database, you establish a database link to the remote HQ database such that all users in the ORCL database may access tables only from the SCOTT schema in the HQ database. SCOTT’s password is TIGER. The service mane “HQ” is used to connect to the remote HQ database.

Which command would you execute to create the database link?

A. CREATE DATABASE LINK HQ USING 'HQ';

B. CREATE DATABASE LINK HQ CONNECT TO CURRENT_USER USING ‘HQ’;

C. CREATE PUBLIC DATABASE LINK HQ CONNECT TO scott IDENTIFIED BY tiger USING 'HQ';

D. CREATE DATABASE LINKHQ CONNECT TO scott IDENTIFIED BY tiger USING 'HQ';

Answer: B

Question: 4

What happens if a maintenance window closes before a job that collects optimizer statistics completes?

A. The job is terminated and the gathered statistics are not saved.

B. The job is terminated but the gathered statistics are not published.

C. The job continues to run until all statistics are gathered.

D. The job is terminated and statistics for the remaining objects are collected the next time the maintenance window opens.

Answer: D

Explanation:

The stop_on_window_close attribute controls whether the GATHER_STATS_JOB continues when the maintenance window closes. The default setting for the stop_on_window_close attribute is TRUE, causing Scheduler to terminate GATHER_STATS_JOB when the maintenance window closes. The remaining objects are then processed in the next maintenance window.

References:

https://docs.oracle.com/cd/B19306_01/server.102/b14211/stats.htm#g49431

Question: 5

You plan to create a database by using the Database Configuration Assistant (DBCA), with the following specifications:

– Applications will connect to the database via a middle tier.

– The number of concurrent user connections will be high.

– The database will have mixed workload, with the execution of complex BI queries scheduled at night.

Which DBCA option must you choose to create the database?

A. a General Purpose database template with defaultmemory allocation

B. a Data Warehouse database template, with the dedicated server mode option and AMM enabled

C. a General Purpose database template, with the shared server mode option and Automatic Memory Management (AMM) enabled

D. a default database configuration

Answer: C

Question: 6

Which two statements are true about the logical storage structure of an Oracle database?

A. An extent contains data blocks that are always physically contiguous on disk.

B. An extent can span multiple segments.

C. Each data block always corresponds to one operating system block.

D. It is possible to have tablespaces of different block sizes.

E. A data block is the smallest unit of I/O in data files.

Answer: B,D

Question: 7

Which two statements correctly describe the relationship between data files and logical database structures?

A. A segment cannot span data files.

B. A data file can belong to only one tablespace.

C. An extent cannot span data files.

D. The size of an Oracle data blockin a data file should be the same as the size of an OS block.

Answer: B,C

Question: 8

Which statement is true about the Log Writer process?

A. It writes when it receives a signal from the checkpoint process (CKPT).

B. It writes concurrently to all members of multiplexed redo log groups.

C. It writes after the Database Writer process writes dirty buffers to disk.

D. It writes when a user commits a transaction.

Answer: D

Question: 9

The ORCL database is configured to support shared server mode. You want to ensure that a user connecting remotely to the database instance has a one-to-one ratio between client and server processes.

Which connection method guarantees that this requirement is met?

A. connecting by using an external naming method

B. connecting by using the easy connect method

C. creating a service in the database by using the dbms_service.create_service procedure and using this service for creating a local naming service

D. connecting by using the local naming method with the server = dedicated parameter set in the tnsnames.ora file for the net service

E. connecting by using a directory naming method

Answer: C,E

Question: 10

Which two tasks can be performed on an external table?

A. partitioningthe table

B. creating an invisible index

C. updating the table by using an update statement

D. creating a public synonym

E. creating a view

Answer: D,E

Explanation:

http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/server.111/b28310/tables013.htm#ADMIN01507

Question: 11

Which three statements are true about a job chain?

A. It can contain a nested chain of jobs.

B. It can be used to implement dependency-based scheduling.

C. It cannot invoke the same program or nested chain in multiple steps in the chain.

D. It cannot have more than one dependency.

E. It can be executed using event-based or time-based schedules.

Answer: A,B,E

Question: 12

The HR user receives the following error while inserting data into the sales table:

On investigation, you find that the users tablespace uses Automatic Segment Space Management (ASSM). It is the default tablespace for the HR user with an unlimited quota on it.

Which two methods would you use to resolve this error?

A. Altering the data file associated with the USERS tablespace to ex automatically

B. Adding a data file to the USERS tablespace

C. Changing segment space management for the USERS tablespace to manual

D. Creating a new tablespace with autoextend enabled and changing the default tablespace of the HRuser to the new tablespace

E. Enabling resumable space allocation by setting the RESUMABLE_TIMEOUT parameter to a nonzero value

Answer: A,D

Question: 13

Which three factors influence the optimizer's choice of an execution plan?

A. theoptimizer_mode initialization paramete

B. operating system (OS) statistics

C. cardinality estimates

D. object statistics in the data dictionary

E. fixed baselines

Answer: A,B,D

Question: 14

Examine the resources consumed by a database instance whose current Resource Manager plan is displayed.

Which two statements are true?

A. An attempt to start a new session by a user belonging to DSS_QUERIES fails with an error.

B. An attempt to start a new session by a user belonging to OTHER_GROUPS fails with an error.

C. The CPU_WAIT_TIME column indicates the total time that sessions in the consumer group waited for the CPU due to resource management.

D. The CPU_WAIT_TIME column indicates the total time that sessions in the consumer group waited for the CPU due to I/O waits and latch or enqueue contention.

E. A user belonging to the DSS__QUERIES resource consumer group can create a new session but the session will be queued.

Answer: C,E

Question: 15

Which action takes place when a file checkpoint occurs?

A. The checkpoint position is advanced in the checkpoint queue.

B. All buffers for a checkpointed file that were modified before a specific SCN are written to disk by DBWn and the SCN is stored in the control file.

C. TheDatabase Writer process (DBWn) writes all dirty buffers in the buffer cache to data files.

D. The Log Writer process (LGWR) writes all redo entries in the log buffer to online redo log files.

Answer: C

Rate this article:
Test Information: Total Questions: 251 Test Number: 1Z0-062 Vendor Name: Oracle Cert Name: Database Test Name: Oracle Database 12c: Installation and Administration Official Site: https://www.certschief.com/ For More Details: https://www.certschief.com/exam/1z0-062/
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

Renovate Your Lawn Beautifully With Lawn Care and Maintenance Services

An Article by LAZICH LEO in Gardening

10 months ago

An unkempt and ugly lawn is not only an eyesore, it also creates a negative impact on your property. If you have let go of lawn care so much so that it is over run with weeds or shows bare patches, a lawn renovation is in order. Repairing your lawn may be a good idea if the about 25% of your lawn is in bad shape...

Custom Hanging Signs Sydney - Affordable Way of Promoting Your Business

An Article by Mike Layman in Marketing

10 months ago

Hanging Signs are not just an amazing and highly cost effective way of advertising your products and services; they are easier to setup in comparison to other advertisement signs – just hang them from a pair of hooks or whatever and you're done. Needless to add, this also makes them more economical than other outdoor or indoor advertisement material...

Armor Your Laptop in Style With Printable Laptop Sleeves

An Article by Rohit B in Finances

10 months ago

To help you with both of your purposes, let us discuss about such a service which will help you out here to create your own laptop sleeve. So as I told you in the above paragraph, which I would have started my personal service or something to help you out of this situation. But let me inform you what you must be thinking is just something hypothetical, but that’s not true...

Start School in Time by Using Automatic School Bell

An Article by Vivency Global in Education

10 months ago

School is first place where children learn discipline, good manners and punctuality. The automatic school bell solutions are really important and makes away from manual errors. Humans may ring the bell at in appropriate time but the machine cannot. The most of the school are digitalized with interactive boards, automatic bells, CCTV and many...

Applying For No Credit Check Mortgage Loan? – Expert Tips to Follow

An Article by Roy Robbins in Finances

10 months ago

Interestingly, the option of no credit check mortgage loan has been made available by some lenders. So, one does not need to undergo tedious process of credit assessment. However getting quick approval for an affordable mortgage no credit check loan is not easy. Some stringent approval criteria may apply...

70-345 Microsoft Exchange Server 2016 Study Books

An Article by Chung Crissler in Internet

10 months ago

Examunion offers you a comprehensive look at the best prospects available in 70-345 exam questions throughout the Industry. Not only will you be given theoretical, but also given 70-345 Microsoft Exchange Server 2016 study books which will give you even more practice than before. Try our Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam test today and succeed in your Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam...

Microsoft MCSE 70-339 Practice Exam SharePoint Server 2016 70-339 Questions Material

An Article by Chung Crissler in Education

10 months ago

Maybe on other web sites or books, you can also see the related training materials. But as long as you compare Examunion product with theirs, you will find that our product has a broader coverage of the certification exam's outline. You can free download part of Microsoft MCSE 70-339 exam books from Examunion website as a try to detect the quality of our products...

Gain Weight and Build Muscle

An Article by Arati Shah in Wellness, Fitness and Diet

10 months ago

Several individuals do not succeed in their passion to maintain a healthy diet due to the lack of knowledge of eating healthy at work. When at work, many find it difficult to stay committed to a diet plan due to several unavoidable reasons such as colleagues might request to eat with them, availability of lots of delicious food at workplace, etc...

XenApp and XenDesktop 7.6 LTSR 1Y0-202 Questions

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

1Y0-202 is a challenging exam, with our XenApp and XenDesktop 7. 6 LTSR 1Y0-202 questions; you can feel safe with our question and answers that will help you in obtaining your successful completion of your 1Y0-202 exam. All of our practice exams including the 1Y0-202 exam will prepare you for success...

VSphere 6.5 Foundations Exam 2V0-602 Dumps

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

Passcert vSphere 6. 5 Foundations 2V0-602 dumps 2V0-602 help you to save a lot of time and effort. You 2V0-602 also use the extra time and effort to earn more money. Passcert provide you the product with high quality and reliability. You 2V0-602 free download online part of Passcert providing vSphere 6...

Citrix Certification 1Y0-202 Exam Answers Passtcert

An Article by Nigel Reyez in Computers and Technology

10 months ago

Passtcert is a website which can help you save time and energy to rapidly and efficiently master the Citrix certification 1Y0-202 exam related knowledge. If you are interested in Passtcert, you can first free download part of Passtcert Citrix Certification 1Y0-202 exam answers on the Internet as a try...

Benefits to Your Wedding Provided by Limo Service in Pittsburgh, PA

An Article by Iris K. Allen in Marriage

10 months ago

Using professional transportation on your wedding day may seem like a given and a basic booking to make, but considering the effect that it can have, you’d serve your wedding day well to be selective with your booking. Find a worthwhile company and secure every wedding transportation need with a suitable Pittsburgh Limousine...

Mark the Family Wedding With a Denver Bus Rental

An Article by Lucille W. Hill in Travel

10 months ago

The obligatory family wedding comes with challenges, but it also offers opportunities. A Coach Bus Denver will make it possible for your extended family to reconnect, save some cash, and all attend the family wedding as part of a group. Take Note of Transportation NecessitiesComprehensive research into all elements of transportation should come before you make reservation from any of the Charter Bus Companies Denver...

Killtest 2017 Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test

An Article by Delia Green in Education

10 months ago

70-764 Administering a SQL Database Infrastructure is among the many most respected exams so you can get good work opportunities. We can complete devoid of much frantic use the particular help regarding Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test that are exclusively made for people who will need advice...

2V0-602 VSphere 6.5 Foundations VMware VCP6.5-DCV 2V0-602 Exam Test Prep

An Article by Morris Porreca in Education

10 months ago

About VMware 2V0-602 exam, you can find these questions from different web sites or books, but the key is logical and connected. Our questions and answers will not only allow you effortlessly through the exam first time, but also can save your valuable time. Examgood can provide professional and high quality products...

MLA Style Citation:
Baumann, Peter "1Z0-062 PDF Training Guides." 1Z0-062 PDF Training Guides. 08 Aug. 2017 Isnare.com. 25 Jun. 2018 <https://www.isnare.com/?aid=1969328&ca=Computers+and+Technology>.
APA Style Citation:
Baumann, Peter (2017, August 08). 1Z0-062 PDF Training Guides. Retrieved June 25, 2018, from https://www.isnare.com/?aid=1969328&ca=Computers+and+Technology
Chicago Style Citation:
Baumann, Peter "1Z0-062 PDF Training Guides." 1Z0-062 PDF Training Guides Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1969328&ca=Computers+and+Technology
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1969328&ca=Computers+and+Technology">1Z0-062 PDF Training Guides</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>