Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Computers and Technology
Embed this Article  
Peter Baumann

Peter Baumann x 28 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Question: 1

Which configuration keyword ensures that all in-progress sessions are re-evaluated upon committing a security policy change?

A. policy-rematch

B. policy-evaluate

C. rematch-policy

D. evaluate-policy

Answer: A

Question: 2

Click the Exhibit button.

You need to alter the security policy shown in the exhibit to send matching traffic to an IPsec VPN tunnel. Which command causes traffic to be sent through an IPsec VPN named remote-vpn?

A. [edit security policies from-zone trust to-zone untrust]

user@host# set policy tunnel-traffic then tunnel remote-vpn

B. [edit security policies from-zone trust to-zone untrust]

user@host# set policy tunnel-traffic then tunnel ipsec-vpn remote-vpn

C. [edit security policies from-zone trust to-zone untrust]

user@host# set policy tunnel-traffic then permit ipsec-vpn remote-vpn

D. [edit security policies from-zone trust to-zone untrust]

user@host# set policy tunnel-traffic then permit tunnel ipsec-vpn remote-vpn

Answer: D

Question: 3

Which three security concerns can be addressed by a tunnel mode IPsec VPN secured by AH? (Choose three.)

A. data integrity

B. data confidentiality

C. data authentication

D. outer IP header confidentiality

E. outer IP header authentication

Answer: A, C, E

Question: 4

You must configure a SCREEN option that would protect your router from a session table flood.Which configuration meets this requirement?

A. [edit security screen]

user@host# show

ids-option protectFromFlood {

icmp {

ip-sweep threshold 5000;

flood threshold 2000;

B. [edit security screen]

user@host# show

ids-option protectFromFlood {

tcp {

syn-flood {

attack-threshold 2000;

destination-threshold 2000;

C. [edit security screen]

user@host# show

ids-option protectFromFlood {

udp {

flood threshold 5000;

D. [edit security screen]

user@host# show

ids-option protectFromFlood {

limit-session {

source-ip-based 1200;

destination-ip-based 1200;

Answer: D

Question: 5

Which type of Web filtering by default builds a cache of server actions associated with each URL it has checked?

A. Websense Redirect Web filtering

B. integrated Web filtering

C. local Web filtering

D. enhanced Web filtering

Answer: B

Question: 6

Which security or functional zone name has special significance to the Junos OS?

A. self

B. trust

C. untrust

D. junos-global

Answer: D

Question: 7

Which statement contains the correct parameters for a route-based IPsec VPN?

A. [edit security ipsec]

user@host# show

proposal ike1-proposal {

protocol esp;

authentication-algorithm hmac-md5-96;

encryption-algorithm 3des-cbc;

lifetime-seconds 3200;

policy ipsec1-policy {

perfect-forward-secrecy {

keys group2;

proposals ike1-proposal;

vpn VpnTunnel {

interface ge-0/0/1.0;

ike {

gateway ike1-gateway;

ipsec-policy ipsec1-policy;

establish-tunnels immediately;

B. [edit security ipsec]

user@host# show

proposal ike1-proposal {

protocol esp;

authentication-algorithm hmac-md5-96;

encryption-algorithm 3des-cbc;

lifetime-seconds 3200;

policy ipsec1-policy {

perfect-forward-secrecy {

keys group2;

proposals ike1-proposal;

vpn VpnTunnel {

interface st0.0;

ike {

gateway ike1-gateway;

ipsec-policy ipsec1-policy;

establish-tunnels immediately;

C. [edit security ipsec]

user@host# show

proposal ike1-proposal {

protocol esp;

authentication-algorithm hmac-md5-96;

encryption-algorithm 3des-cbc;

lifetime-seconds 3200;

policy ipsec1-policy {

perfect-forward-secrecy {

keys group2;

proposals ike1-proposal;

vpn VpnTunnel {

ind-interface ge-0/0/1.0;

ike {

gateway ike1-gateway;

ipsec-policy ipsec1-policy;

establish-tunnels immediately;

D. [edit security ipsec]

user@host# show

proposal ike1-proposal {

protocol esp;

authentication-algorithm hmac-md5-96;

encryption-algorithm 3des-cbc;

lifetime-seconds 3200;

}policy ipsec1-policy {

perfect-forward-secrecy {

keys group2;

proposals ike1-proposal;

vpn VpnTunnel {

ind-interface st0.0;

ike {

gateway ike1-gateway;

ipsec-policy ipsec1-policy;

establish-tunnels immediately;

Answer: D

Question: 8

Which zone is system-defined?

A. security

B. functional

C. junos-global

D. management

Answer: C

Question: 9

You want to allow your device to establish OSPF adjacencies with a neighboring device connected to interface ge-0/0/3.0. Interface ge-0/0/3.0 is a member of the HR zone. Under which configuration hierarchy must you permit OSPF traffic?

A. [edit security policies from-zone HR to-zone HR]

B. [edit security zones functional-zone management protocols]

C. [edit security zones protocol-zone HR host-inbound-traffic]

D. [edit security zones security-zone HR host-inbound-traffic protocols]

Answer: D

Question: 10

Which three statements are true regarding IDP? (Choose three.)

A. IDP cannot be used in conjunction with other Junos security features such as SCREEN options, zones, and security policy.

B. IDP inspects traffic up to the Application Layer.

C. IDP searches the data stream for specific attack patterns.

D. IDP inspects traffic up to the Presentation Layer.

E. IDP can drop packets, close sessions, prevent future sessions, and log attacks for review by network administrators when an attack is detected.

Answer: B, C, E

Question: 11

Click the Exhibit button.

Your IKE SAs are up, but the IPsec SAs are not up. Referring to the exhibit, what is the problem?

A. One or more of the phase 2 proposals such as authentication algorithm, encryption algorithm do not match.

B. The tunnel interface is down.

C. The proxy IDs do not match.

D. The IKE proposals do not match the IPsec proposals.

Answer: C

Question: 12

Which two statements regarding symmetric key encryption are true? (Choose two.)

A. The same key is used for encryption and decryption.

B. It is commonly used to create digital certificate signatures.

C. It uses two keys: one for encryption and a different key for decryption.

D. An attacker can decrypt data if the attacker captures the key used for encryption.

Answer: A, D

Question: 13

Regarding content filtering, what are two pattern lists that can be configured in the Junos OS? (Choose two.)

A. protocol list

B. MIME

C. block list

D. extension

Answer: B, D

Question: 14

Which two statements are true about hierarchical architecture? (Choose two.)

A. You can assign a logical interface to multiple zones.

B. You cannot assign a logical interface to multiple zones.

C. You can assign a logical interface to multiple routing instances.

D. You cannot assign a logical interface to multiple routing instances.

Answer: B, D

Question: 15

Which two statements regarding external authentication servers for firewall user authentication are true? (Choose two.)

A. Up to three external authentication server types can be used simultaneously.

B. Only one external authentication server type can be used simultaneously.

C. If the local password database is not configured in the authentication order, and the configured authentication server is unreachable, authentication is bypassed.

D. If the local password database is not configured in the authentication order, and the configured authentication server rejects the authentication request, authentication is rejected.

Answer: B, D

Question: 16

Click the Exhibit button.

In the exhibit, a new policy named DenyTelnet was created. You notice that Telnet traffic is still allowed.

Which statement will allow you to rearrange the policies for the DenyTelnet policy to be evaluated before your Allow policy?

A. insert security policies from-zone A to-zone B policy DenyTelnet before policy Allow

B. set security policies from-zone B to-zone A policy DenyTelnet before policy Allow

C. insert security policies from-zone A to-zone B policy DenyTelnet after policy Allow

D. set security policies from-zone B to-zone A policy Allow after policy DenyTelnet

Answer: A

Question: 17

Click the Exhibit button.

System services SSH, Telnet, FTP, and HTTP are enabled on the SRX Series device.

Referring to the configuration shown in the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. A user can use SSH to interface ge-0/0/0.0 and ge-0/0/1.0.

B. A user can use FTP to interface ge-0/0/0.0 and ge-0/0/1.0.

C. A user can use SSH to interface ge-0/0/0.0.

D. A user can use SSH to interface ge-0/0/1.0.

Answer: B, C

Question: 18

A user wants to establish an HTTP session to a server behind an SRX device but is being pointed to Web page on the SRX device for additional authentication. Which type of user authentication is configured?

A. pass-through with Web redirect

B. WebAuth with HTTP redirect

C. WebAuth

D. pass-through

Answer: C

Explanation:

Web authentication is valid for all types of traffic. With Web authentication configured, users must first directly access the Junos security platform using HTTP. The user enters the address or hostname of the device into a Web browser and then receives a prompt for a username and password. If authentication is successful, the user can then access the restricted resource directly. Subsequent traffic from the same source IP address is automatically allowed access to the restricted resource, as long as security policy allows for it.

Question: 19

Which two statements in a source NAT configuration are true regarding addresses, rule-sets, or rules that overlap? (Choose two.)

A. Addresses used for NAT pools should never overlap.

B. If more than one rule-set matches traffic, the rule-set with the most specific context takes precedence.

C. If traffic matches two rules within the same rule-set, both rules listed in the configuration are applied.

D. Dynamic source NAT rules take precedence over static source NAT rules.

Answer: A, B

Question: 20

A network administrator has configured source NAT, translating to an address that is on a locally connected subnet. The administrator sees the translation working, but traffic does not appear to come back. What is causing the problem?

A. The host needs to open the telnet port.

B. The host needs a route for the translated address.

C. The administrator must use a proxy-arp policy for the translated address.

D. The administrator must use a security policy, which will allow communication between the zones.

Answer: C

Question: 21

Which statement describes an ALG?

A. An ALG intercepts and analyzes all traffic, allocates resources, and defines dynamic policies to deny the traffic.

B. An ALG intercepts and analyzes the specified traffic, allocates resources, and defines dynamic policies to permit the traffic to pass.

C. An ALG intercepts and analyzes the specified traffic, allocates resources, and defines dynamic policies to deny the traffic.

D. An ALG intercepts and analyzes all traffic, allocates resources, and defines dynamic policies to permit the traffic to pass.

Answer: B

Question: 22

Which three components can be leveraged when defining a local whitelist or blacklist for antispam on a branch SRX Series device? (Choose three.)

A. spam assassin filtering score

B. sender country

C. sender IP address

D. sender domain

E. sender e-mail address

Answer: C, D, E

Question: 23

What is the correct syntax for applying node-specific parameters to each node in a chassis cluster?

A. set apply-groups node$

B. set apply-groups (node)

C. set apply-groups $(node)

D. set apply-groups (node)all

Answer: C

Question: 24

Which statement describes a security zone?

A. A security zone can contain one or more interfaces.

B. A security zone can contain interfaces in multiple routing instances.

C. A security zone must contain two or more interfaces.

D. A security zone must contain bridge groups.

Answer: A

Question: 25

A system administrator detects thousands of open idle connections from the same source.Which problem can arise from this type of attack?

A. It enables an attacker to perform an IP sweep of devices.

B. It enables a hacker to know which operating system the system is running.

C. It can overflow the session table to its limit, which can result in rejection of legitimate traffic.

D. It creates a ping of death and can cause the entire network to be infected with a virus.

Answer: C

Rate this article:
Test Information: Total Questions: 492 Test Number: JN0-333 Vendor Name: Juniper Cert Name: Junos Security Test Name: Security, Specialist (JNCIS-SEC) Official Site: https://www.certschief.com/ For More Details: https://www.certschief.com/exam/JN0-333/
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

Renovate Your Lawn Beautifully With Lawn Care and Maintenance Services

An Article by LAZICH LEO in Gardening

10 months ago

An unkempt and ugly lawn is not only an eyesore, it also creates a negative impact on your property. If you have let go of lawn care so much so that it is over run with weeds or shows bare patches, a lawn renovation is in order. Repairing your lawn may be a good idea if the about 25% of your lawn is in bad shape...

Custom Hanging Signs Sydney - Affordable Way of Promoting Your Business

An Article by Mike Layman in Marketing

10 months ago

Hanging Signs are not just an amazing and highly cost effective way of advertising your products and services; they are easier to setup in comparison to other advertisement signs – just hang them from a pair of hooks or whatever and you're done. Needless to add, this also makes them more economical than other outdoor or indoor advertisement material...

Armor Your Laptop in Style With Printable Laptop Sleeves

An Article by Rohit B in Finances

10 months ago

To help you with both of your purposes, let us discuss about such a service which will help you out here to create your own laptop sleeve. So as I told you in the above paragraph, which I would have started my personal service or something to help you out of this situation. But let me inform you what you must be thinking is just something hypothetical, but that’s not true...

Start School in Time by Using Automatic School Bell

An Article by Vivency Global in Education

10 months ago

School is first place where children learn discipline, good manners and punctuality. The automatic school bell solutions are really important and makes away from manual errors. Humans may ring the bell at in appropriate time but the machine cannot. The most of the school are digitalized with interactive boards, automatic bells, CCTV and many...

Applying For No Credit Check Mortgage Loan? – Expert Tips to Follow

An Article by Roy Robbins in Finances

10 months ago

Interestingly, the option of no credit check mortgage loan has been made available by some lenders. So, one does not need to undergo tedious process of credit assessment. However getting quick approval for an affordable mortgage no credit check loan is not easy. Some stringent approval criteria may apply...

70-345 Microsoft Exchange Server 2016 Study Books

An Article by Chung Crissler in Internet

10 months ago

Examunion offers you a comprehensive look at the best prospects available in 70-345 exam questions throughout the Industry. Not only will you be given theoretical, but also given 70-345 Microsoft Exchange Server 2016 study books which will give you even more practice than before. Try our Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam test today and succeed in your Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam...

Microsoft MCSE 70-339 Practice Exam SharePoint Server 2016 70-339 Questions Material

An Article by Chung Crissler in Education

10 months ago

Maybe on other web sites or books, you can also see the related training materials. But as long as you compare Examunion product with theirs, you will find that our product has a broader coverage of the certification exam's outline. You can free download part of Microsoft MCSE 70-339 exam books from Examunion website as a try to detect the quality of our products...

Gain Weight and Build Muscle

An Article by Arati Shah in Wellness, Fitness and Diet

10 months ago

Several individuals do not succeed in their passion to maintain a healthy diet due to the lack of knowledge of eating healthy at work. When at work, many find it difficult to stay committed to a diet plan due to several unavoidable reasons such as colleagues might request to eat with them, availability of lots of delicious food at workplace, etc...

XenApp and XenDesktop 7.6 LTSR 1Y0-202 Questions

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

1Y0-202 is a challenging exam, with our XenApp and XenDesktop 7. 6 LTSR 1Y0-202 questions; you can feel safe with our question and answers that will help you in obtaining your successful completion of your 1Y0-202 exam. All of our practice exams including the 1Y0-202 exam will prepare you for success...

VSphere 6.5 Foundations Exam 2V0-602 Dumps

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

Passcert vSphere 6. 5 Foundations 2V0-602 dumps 2V0-602 help you to save a lot of time and effort. You 2V0-602 also use the extra time and effort to earn more money. Passcert provide you the product with high quality and reliability. You 2V0-602 free download online part of Passcert providing vSphere 6...

Citrix Certification 1Y0-202 Exam Answers Passtcert

An Article by Nigel Reyez in Computers and Technology

10 months ago

Passtcert is a website which can help you save time and energy to rapidly and efficiently master the Citrix certification 1Y0-202 exam related knowledge. If you are interested in Passtcert, you can first free download part of Passtcert Citrix Certification 1Y0-202 exam answers on the Internet as a try...

Benefits to Your Wedding Provided by Limo Service in Pittsburgh, PA

An Article by Iris K. Allen in Marriage

10 months ago

Using professional transportation on your wedding day may seem like a given and a basic booking to make, but considering the effect that it can have, you’d serve your wedding day well to be selective with your booking. Find a worthwhile company and secure every wedding transportation need with a suitable Pittsburgh Limousine...

Mark the Family Wedding With a Denver Bus Rental

An Article by Lucille W. Hill in Travel

10 months ago

The obligatory family wedding comes with challenges, but it also offers opportunities. A Coach Bus Denver will make it possible for your extended family to reconnect, save some cash, and all attend the family wedding as part of a group. Take Note of Transportation NecessitiesComprehensive research into all elements of transportation should come before you make reservation from any of the Charter Bus Companies Denver...

Killtest 2017 Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test

An Article by Delia Green in Education

10 months ago

70-764 Administering a SQL Database Infrastructure is among the many most respected exams so you can get good work opportunities. We can complete devoid of much frantic use the particular help regarding Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test that are exclusively made for people who will need advice...

2V0-602 VSphere 6.5 Foundations VMware VCP6.5-DCV 2V0-602 Exam Test Prep

An Article by Morris Porreca in Education

10 months ago

About VMware 2V0-602 exam, you can find these questions from different web sites or books, but the key is logical and connected. Our questions and answers will not only allow you effortlessly through the exam first time, but also can save your valuable time. Examgood can provide professional and high quality products...

MLA Style Citation:
Baumann, Peter "JN0-333 Free Demo Practice." JN0-333 Free Demo Practice. 08 Aug. 2017 Isnare.com. 24 Jun. 2018 <https://www.isnare.com/?aid=1969339&ca=Computers+and+Technology>.
APA Style Citation:
Baumann, Peter (2017, August 08). JN0-333 Free Demo Practice. Retrieved June 24, 2018, from https://www.isnare.com/?aid=1969339&ca=Computers+and+Technology
Chicago Style Citation:
Baumann, Peter "JN0-333 Free Demo Practice." JN0-333 Free Demo Practice Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1969339&ca=Computers+and+Technology
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1969339&ca=Computers+and+Technology">JN0-333 Free Demo Practice</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>