Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Business
Embed this Article  
Peter Baumann

Peter Baumann x 28 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!

Question: 1

Which two statements are true about MPLS VPNs? (Choose two.)

A. With Layer 3 VPNs, the provider’s routers participate in the customer’s Layer 3 routing.

B. MPLS VPNs are designed to run over private networks rather than the public Internet.

C. With Layer 2 VPNs, the provider does not participate in the routing of the customer’s private IP traffic.

D. MPLS VPN tunnels are always encrypted.

Answer: A,C

Question: 2

Which label operation is performed by an MPLS transit router?

A. inject

B. pop

C. push

D. swap

Answer: D

Question: 3

Which Junos platform supports provider bridging?

A. T Series devices

B. SRX Series devices

C. MX Series devices

D. MAG Series devices

Answer: B

Question: 4

In which environment would you run BGP?

A. a company spread across multiple floors of a building

B. a company with a single office

C. a home network

D. the public Internet

Answer: D

Question: 5

For a network running single-area OSPF, how would you decrease the size of the link-state database (LSDB)?

A. Implement RIP as an overlay protocol on all devices.

B. Add more devices to the OSPF network to help with LSDB processing.

C. Reduce the frequency of hello timers throughout the network.

D. Implement OSPF areas.

Answer: D

Question: 6

What are Martian addresses on a Junos device?

A. IP addresses that are reserved for use only with MPLS VPNs.

B. IP addresses that are never installed in the routing table.

C. IP addresses that are reserved for use only with GRE tunnels.

D. IP addresses specifically used for out-of-band management.

Answer: B

Question: 7

Which statement correctly describes the difference between a generated and an aggregate route?

A. An aggregate route can be a supernet whereas generated routes are classful.

B. A generated route has a forwarding next hop that is inherited from a contributing route.

C. An aggregate route has a forwarding next hop that is inherited from a contributing route.

D. Only aggregate routes can be re-advertised through BGP using a policy.

Answer: B

Question: 8

Which statement is true regarding the default master routing instance?

A. All IPv4 routes in the master routing instance are shared with user-defined routing instances.

B. Interface routes in the master routing instance are shared with user-defined routing instances.

C. Routes in the master routing instance are not shared with user-defined routing instances.

D. All routes in the master routing instance are shared with user-defined routing instances.

Answer: C

Question: 9

Which routing table contains the route information for the user-defined routing instance called Candidate1?

A. inet.Candidate1.0

B. Candidate1.inet.0

C. inet.0

D. Candidate1-inet.0

Answer: B

Question: 10

Which two routing-instance types are used for non-VPN-related applications? (Choose two.)

A. virtual-route

B. vrf

C. forwarding

D. vpls

Answer: A,C

Question: 11

What are two characteristics of load-balancing implementation on a Junos device? (Choose two.)

A. It balances packets on a per-packet basis.

B. It balances packets on a per-flow basis.

C. It is enabled through a policy.

D. It is enabled by default.

Answer: B,C

Question: 12

A network administrator has been asked to configure the most specific aggregate route to summarize the four specific prefixes shown below:

10. .5.0/24

10. .12.0/24

10. .17.0/24

10. .21.0/24

Which configuration completes this task?

A. [edit routing-options]user@router# showaggregate {route 10. .0.0/19;}

B. [edit routing-options]user@router# showaggregate {route 10. .0.0/20;}

C. [edit routing-options]user@router# showaggregate {route 10. .0.0/21;}

D. [edit routing-options]user@router# showaggregate {route 10. .0.0/18;}

Answer: A

Question: 13

Which statement correctly describes unified in-service software upgrades (ISSU)?

A. Unified ISSU is built upon graceful-restart extensions to allow upgrades with no impact to the data plane.

B. Unified ISSU is supported on systems with single or dual Routing Engines.

C. Unified ISSU permits both upgrades and downgrades with no control plane disruption and is based on the graceful Routing Engine switchover (GRES) feature.

D. Unified ISSU is based on nonstop-routing (NSR) and graceful Routing Engine switchover (GRES), and permits software upgrades only.

Answer: D

Question: 14

R0 is a Juniper Networks MX router with dual Routing Engines. You must load new software on R0 while ensuring no control plane disruption and minimal data loss.

Which three features meet the requirement? (Choose three.)

A. graceful restart


C. graceful Routing-Engine switchover (GRES)

D. unified ISSU


Answer: B,C,D

Question: 15

What are two ways that nonstop routing works? (Choose two.)

A. by enabling redundant REs to switch from primary RE to backup RE

B. by alerting peer nodes of any routing table changes

C. by enabling redundant REs to run a different version of the Junos OS

D. by replicating routing protocol information

Answer: A,D

Question: 16

What are three ways that graceful Routing Engine switchover provides redundancy? (Choose three.)

A. by preserving interface and kernel information

B. by reducing time of RE failove

C. by preserving the data plane information

D. by preserving the control plane information

E. by not restarting the PFE

Answer: A,B,E

Question: 17

Which protocol do multichassis link aggregation group (MC-LAG) devices use to exchange the control information between two MC-LAG network devices?

A. Virtual Chassis Control Protocol

B. Multichassis Link Aggregation Protocol

C. Link Aggregation Control Protocol

D. Inter-chassis Control Protocol

Answer: D

Question: 18

Which two statements are true about unified ISSU? (Choose two.)

A. It allows gradual implementation of new features.

B. It reduces operating costs while delivering higher service levels.

C. It involves network down time during software image upgrades.

D. It requires graceful Routing Engine switchover (GRES) and nonstop active routing (NSR).

Answer: B,D

Question: 19

Which high availability feature is enabled by default on Junos devices?

A. nonstop active routing

B. root protection

C. nonstop forwarding

D. graceful Routing Engine switchove

Answer: C

Question: 20

You have a router with dual Routing Engines. You want to ensure that your users experience minimum downtime. You have decided to enable graceful Routing Engine switchover on the router.

Which output accomplishes this task?

A. {master}user@R1-re0> show system snapshotInformation for snapshot on hard-diskCreation datE. Nov 1 1 :5 :0 2012JUNOS version on snapshot:jbase : 11.4R2jcrypto: 11.4R2jdocs : 11.4R2jkernel: 11.4R2jpfe : M40-11.4R2jroute : 11.4R2

B. {backup}user@R1-re1> show system switchoverGraceful switchover: OnConfiguration databasE. Readykernel databasE. ReadyPeer StatE. steady State

C. {backup}user@R1-re1> show system snapshotInformation for snapshot on hard-diskCreation datE. Nov 1 1 :5 :0 2012JUNOS version on snapshot:jbase : 11.4R2jcrypto: 11.4R2jdocs : 11.4R2jkernel: 11.4R2jpfe : M40-11.4R2jroute : 11.4R2

D. {master}user@R1-re0> show system switchoverGraceful switchover: OnConfiguration databasE. Readykernel databasE. ReadyPeer StatE. steady State

Answer: B

Question: 21

Which OSPF LSA type is sent from the ABR to describe an ASBR that is in an area to which it is connected?

A. Type 7

B. Type 5

C. Type 4

D. Type 3

Answer: C

Question: 22

What are two functions of an OSPF BDR? (Choose two.)

A. The BDR advertises link-state information with all other OSPF routers on the segment.

B. The BDR forms an adjacency with all other OSPF routers on the segment.

C. The BDR is ready to assume the role of the DR device if it fails.

D. The BDR functions can be distributed to the DR device on the segment.

Answer: B,C

Question: 23

Which OSPF adjacency state is reached when a hello packet has been sent, but bidirectional communication has not been established?

A. Down

B. Init

C. 2-way

D. ExStart

Answer: B

Question: 24

What is a reason for an OSPF router to display a designated router ID of

A. The MTU is mismatched.

B. The subnet mask is mismatched.

C. The interface type is point-to-point.

D. The interface type is broadcast.

Answer: C

Question: 25

Which two OSPF areas allow external routes? (Choose two.)

A. backbone area

B. not-so-stubby area

C. stub area

D. totally stubby area

Answer: A,B

Question: 26

Which LSA packet types are originated only by an OSPF ABR router?

A. Type 2 and Type 3

B. Type 3 and Type 4

C. Type 5 and Type 6

D. Type 6 and Type 7

Answer: B

Question: 27

In an OSPF environment, which two configuration parameters are used to determine which router is the DR? (Choose two.)

A. the router with the highest priority

B. the router with the lowest priority

C. the router with the highest RID

D. the router with the lowest RID

Answer: A,C

Question: 28

You have entered the show ospf route command and see routes with a metric type of EXT2.

What does this indicate?

A. These routes are OSPF interarea routes.

B. These routes have been redistributed into OSPF and are using a Type 2 metric.

C. These routes are preferred over the same routes with an EXT1 metric.

D. These routes are OSPF intra-area routes.

Answer: B

Question: 29

You want to verify the frequency and type of SPF calculations on your Junos device.

Which command displays this information?

A. show ospf database match log

B. show spf log

C. show ospf log

D. show ospf statistics

Answer: C

Question: 30

You are troubleshooting an OSPF adjacency that is stuck in the ExStart state.

What would be the correct step to resolve the problem?

A. Look for a mismatched IP subnet or mask.

B. Determine whether the neighbor is a DR-Other.

C. Determine whether the hello and dead intervals are the same on both sides.

D. Review the MTU settings to ensure that they match.

Answer: D

Rate this article:
Test Information: Total Questions: 354 Test Number: JN0-360 Vendor Name: Juniper Cert Name: JNCIS Test Name: Service Provider Routing and Switching, Specialist (JNCIS-SP) Official Site: For More Details:
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute's support or sponsorship for this article. is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

Renovate Your Lawn Beautifully With Lawn Care and Maintenance Services

An Article by LAZICH LEO in Gardening

7 months ago

An unkempt and ugly lawn is not only an eyesore, it also creates a negative impact on your property. If you have let go of lawn care so much so that it is over run with weeds or shows bare patches, a lawn renovation is in order. Repairing your lawn may be a good idea if the about 25% of your lawn is in bad shape...

Custom Hanging Signs Sydney - Affordable Way of Promoting Your Business

An Article by Mike Layman in Marketing

7 months ago

Hanging Signs are not just an amazing and highly cost effective way of advertising your products and services; they are easier to setup in comparison to other advertisement signs – just hang them from a pair of hooks or whatever and you're done. Needless to add, this also makes them more economical than other outdoor or indoor advertisement material...

Armor Your Laptop in Style With Printable Laptop Sleeves

An Article by Rohit B in Finances

7 months ago

To help you with both of your purposes, let us discuss about such a service which will help you out here to create your own laptop sleeve. So as I told you in the above paragraph, which I would have started my personal service or something to help you out of this situation. But let me inform you what you must be thinking is just something hypothetical, but that’s not true...

Start School in Time by Using Automatic School Bell

An Article by Vivency Global in Education

7 months ago

School is first place where children learn discipline, good manners and punctuality. The automatic school bell solutions are really important and makes away from manual errors. Humans may ring the bell at in appropriate time but the machine cannot. The most of the school are digitalized with interactive boards, automatic bells, CCTV and many...

Applying For No Credit Check Mortgage Loan? – Expert Tips to Follow

An Article by Roy Robbins in Finances

7 months ago

Interestingly, the option of no credit check mortgage loan has been made available by some lenders. So, one does not need to undergo tedious process of credit assessment. However getting quick approval for an affordable mortgage no credit check loan is not easy. Some stringent approval criteria may apply...

70-345 Microsoft Exchange Server 2016 Study Books

An Article by Chung Crissler in Internet

7 months ago

Examunion offers you a comprehensive look at the best prospects available in 70-345 exam questions throughout the Industry. Not only will you be given theoretical, but also given 70-345 Microsoft Exchange Server 2016 study books which will give you even more practice than before. Try our Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam test today and succeed in your Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam...

Microsoft MCSE 70-339 Practice Exam SharePoint Server 2016 70-339 Questions Material

An Article by Chung Crissler in Education

7 months ago

Maybe on other web sites or books, you can also see the related training materials. But as long as you compare Examunion product with theirs, you will find that our product has a broader coverage of the certification exam's outline. You can free download part of Microsoft MCSE 70-339 exam books from Examunion website as a try to detect the quality of our products...

Gain Weight and Build Muscle

An Article by Arati Shah in Wellness, Fitness and Diet

7 months ago

Several individuals do not succeed in their passion to maintain a healthy diet due to the lack of knowledge of eating healthy at work. When at work, many find it difficult to stay committed to a diet plan due to several unavoidable reasons such as colleagues might request to eat with them, availability of lots of delicious food at workplace, etc...

XenApp and XenDesktop 7.6 LTSR 1Y0-202 Questions

An Article by Kruis Barry in Education

7 months ago

1Y0-202 is a challenging exam, with our XenApp and XenDesktop 7. 6 LTSR 1Y0-202 questions; you can feel safe with our question and answers that will help you in obtaining your successful completion of your 1Y0-202 exam. All of our practice exams including the 1Y0-202 exam will prepare you for success...

VSphere 6.5 Foundations Exam 2V0-602 Dumps

An Article by Kruis Barry in Education

7 months ago

Passcert vSphere 6. 5 Foundations 2V0-602 dumps 2V0-602 help you to save a lot of time and effort. You 2V0-602 also use the extra time and effort to earn more money. Passcert provide you the product with high quality and reliability. You 2V0-602 free download online part of Passcert providing vSphere 6...

Citrix Certification 1Y0-202 Exam Answers Passtcert

An Article by Nigel Reyez in Computers and Technology

7 months ago

Passtcert is a website which can help you save time and energy to rapidly and efficiently master the Citrix certification 1Y0-202 exam related knowledge. If you are interested in Passtcert, you can first free download part of Passtcert Citrix Certification 1Y0-202 exam answers on the Internet as a try...

Benefits to Your Wedding Provided by Limo Service in Pittsburgh, PA

An Article by Iris K. Allen in Marriage

7 months ago

Using professional transportation on your wedding day may seem like a given and a basic booking to make, but considering the effect that it can have, you’d serve your wedding day well to be selective with your booking. Find a worthwhile company and secure every wedding transportation need with a suitable Pittsburgh Limousine...

Mark the Family Wedding With a Denver Bus Rental

An Article by Lucille W. Hill in Travel

7 months ago

The obligatory family wedding comes with challenges, but it also offers opportunities. A Coach Bus Denver will make it possible for your extended family to reconnect, save some cash, and all attend the family wedding as part of a group. Take Note of Transportation NecessitiesComprehensive research into all elements of transportation should come before you make reservation from any of the Charter Bus Companies Denver...

Killtest 2017 Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test

An Article by Delia Green in Education

7 months ago

70-764 Administering a SQL Database Infrastructure is among the many most respected exams so you can get good work opportunities. We can complete devoid of much frantic use the particular help regarding Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test that are exclusively made for people who will need advice...

2V0-602 VSphere 6.5 Foundations VMware VCP6.5-DCV 2V0-602 Exam Test Prep

An Article by Morris Porreca in Education

7 months ago

About VMware 2V0-602 exam, you can find these questions from different web sites or books, but the key is logical and connected. Our questions and answers will not only allow you effortlessly through the exam first time, but also can save your valuable time. Examgood can provide professional and high quality products...

MLA Style Citation:
Baumann, Peter "JN0-360 PDF Training Guides." JN0-360 PDF Training Guides. 08 Aug. 2017 17 Mar. 2018 <>.
APA Style Citation:
Baumann, Peter (2017, August 08). JN0-360 PDF Training Guides. Retrieved March 17, 2018, from
Chicago Style Citation:
Baumann, Peter "JN0-360 PDF Training Guides." JN0-360 PDF Training Guides
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="">JN0-360 PDF Training Guides</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>