Isnare Free Articles
Authors Contents [Add OpenSearch]
Distribute your articles to more than 6,000+ sites and 40,000+ email group publisher subscribers for as low as $2 / article...
Index  Article Directory  Computers and Technology
Embed this Article  
Peter Baumann

Peter Baumann x 28 articles

Liked the article? Consider buying me a beer!
$

Question: 1

Scenario: A Citrix Administrator needs to add a new application to an existing XenDesktop Delivery Group. The application must only be available to the Human Resources (HR) user group.

How could the administrator meet the requirements of the scenario?

A. By creating a new Group Policy Object and setting security to the HR user group

B. By editing the application in Citrix Studio and limiting the visibility to the HR user group

C. By creating a new Citrix HDX Policy in Citrix Studio and filtering the policy to allow access to the HR user group only

D. By creating a new application folder in Citrix Studio for the HR user group and moving the application to the new folde

Answer: B

Question: 2

Scenario: A Citrix Administrator must provide a new application to 50 users and wants to use the most cost-effective application delivery method. These users perform well-defined tasks and do NOT require personalization or offline access to applications.

What type of application delivery method should the administrator consider?

A. Persistent virtual desktops

B. Hosted Server OS machine

C. Virtual machine hosted apps

D. Locally streamed virtual hard disk

Answer: B

Question: 3

Scenario: A Citrix Administrator has deployed 2000 Desktop OS machines in a call center environment. The call center is segmented into three shifts that span the full 24-hour day. The Desktop OS machines are deployed as non-persistent Desktop OS machines with Provisioning Services. The administrator needs to increase the RAM allocated to each Desktop OS machine by 1 GB.

What should the administrator do to add the memory to each Desktop OS machine in this environment?

A. Increase the memory of the Master Target Device inside the Provisioning Services Console.

B. Use PowerShell cmdlets on the Delivery Controller to set the Desktop OS machine settings for a specific Machine Catalog.

C. Update the template in the hosting infrastructure. In Citrix Studio, select the Machine Catalogs node, select the machine catalog in the results pane, and click Update Machine.

D. Create new virtual machines with the XenDeskop Setup Wizard using the updated hosting template. Once all Delivery Groups have been migrated to the new catalog, delete the existing Desktop OS machines.

Answer: D

Question: 4

Scenario: A Citrix Administrator installed AutoCAD 2014 on a vDisk image and asked users to test the application. Users are reporting that the application is NOT available on their Desktop OS machines. The administrator started a test machine and verified that the application is there.

What should the administrator do to allow the users to see the application?

A. Promote the vDisk.

B. Restart the target devices.

C. Change the vDisk access mode to Private.

D. Change the target device type to Production.

Answer: B

Question: 5

Scenario: An application that renders locally and creates a large number of temporary files on the local drive is installed on the Desktop OS machines. A Citrix Administrator creates a vDisk in Private mode with this application installed. The administrator is in the process of updating a vDisk from Private mode to Standard mode and needs to determine the write cache type.

Which cache type would provide the best performance?

A. Cache on serve

B. Cache on device hard drive

C. Cache on device hard drive encrypted

D. Cache in device RAM with overflow on hard disk

Answer: D

Question: 6

Scenario: A user's Desktop OS machine with Personal vDisk (PvD) is unresponsive. The user needs to access applications installed on the PvD urgently, due to an important deadline.

How could a Citrix Administrator resolve this issue?

A. Use Citrix Director to reset the PvD.

B. Use Citrix Studio to restore the user's initial settings.

C. Run the ctxpvd.exe command on the user's system.

D. Run a PowerShell cmdlet to restore the user's PvD to a new virtual machine.

Answer: D

Question: 7

Which policy must a Citrix Administrator modify on the NetScaler to allow mobile devices to connect to a XenDesktop environment where two-factor authentication is NOT used?

A. LDAP

B. Session

C. Authentication

D. Traffic Domain

Answer: B

Question: 8

Which session configuration on a NetScaler Gateway must a Citrix Administrator set to provide a secure connection to the servers running XenDesktop?

A. ICA Proxy On

B. Clientless Access Off

C. Default Authorization action

D. Single Sign-On to web applications

Answer: A

Question: 9

Scenario: A company, OrgA, has an existing XenDesktop site and recently acquired another company, OrgB. OrgB also has an existing XenDesktop site and multiple thin clients deployed using the online plug-in. OrgA wants all employees to use the current OrgA StoreFront store.

Which two changes in StoreFront must a Citrix Administrator make to meet the requirements of the scenario? (Choose two.)

A. Enable Remote Access.

B. Export the Multi-store Provisioning file.

C. Add the FQDN or IP address of the Delivery Controller in OrgB to the existing store.

D. Create a new store using the FQDN or IP address of the Delivery Controllers in OrgA and OrgB.

E. Go to the specific store on the StoreFront servers and enable the 'Configure XenApp for Services Support' feature.

Answer: C, E

Question: 10

Scenario: A Citrix Administrator discovers that there has been a security breach that requires all users to change their password. However, users are NOT able to change their password through StoreFront.

What should the administrator do to allow for password changes?

A. Allow users to change passwords at any time.

B. Allow users to change expired passwords only.

C. Enable the password expired warning notification period.

D. Enable the password change feature on the NetScaler Gateway.

Answer: A

Question: 11

Scenario: A Citrix Administrator updates all of the machines within a Delivery Group. After the update, an application stops working. The IT manager tells the administrator to revert all machines to the previous image.

How should the administrator revert all machines to the previous image?

A. By selecting 'Rollback machine update' for the Delivery Group

B. By deleting the snapshot associated with the template virtual machine

C. By selecting 'Rollback machine update' for the Session Machine Catalog

D. By deleting the difference disks of the virtual machines within the Delivery Group

Answer: C

Question: 12

Scenario: A Citrix Administrator creates a new Desktop OS machine master image for the Marketing team. The administrator attempts to provision 25 Desktop OS machines using Machine Creation Services, but the process fails.

Which component must the administrator install to resolve the desktop provisioning failure?

A. Citrix Scout

B. Hypervisor tools

C. Virtual Delivery Agent

D. End User Experience Monito

Answer: C

Question: 13

Scenario: A Citrix Administrator configures a profile management policy in Citrix Studio for the members of a particular organizational unit (OU). The administrator must verify that the filter is applied correctly to the newly created policy.

How could the administrator verify that the filter is correctly applied?

A. Using the Modeling Wizard

B. Using a Policy Template Comparison

C. Running rsop.msc on the Delivery Controlle

D. Running gpresult /v from the command line

Answer: A

Question: 14

Scenario: Newly hired employees report they are NOT able to connect to their Desktop OS machines. Some of the employees have provided screenshots that show an error message indicating that no license is available. The license console shows that all device/user licenses have been allocated. Three weeks ago the company sold a subsidiary, freeing up 100 licenses, so the IT team is certain that licenses are available.

Which command-line interface utility should a Citrix Administrator use to address this issue?

A. lmdiag.exe

B. lmdown.exe

C. udadmin.exe

D. lmadmin.exe

Answer: C

Question: 15

A Citrix Administrator must limit the Helpdesk team supporting Human Resources (HR) to only manage and view resources for the HR department.

Which two steps must the administrator complete within Citrix Studio to meet the requirements of the scenario? (Choose two.)

A. Apply the custom filter to the HR Helpdesk team.

B. Remove all current roles for the HR Helpdesk team.

C. Remove all current scopes for the HR Helpdesk team.

D. Create a new custom role and link it to the HR Helpdesk team.

E. Create a new custom scope and link it to the HR Helpdesk team.

Answer: C, E

Rate this article:
Test Information: Total Questions: 138 Test Number: 1Y0-202 Vendor Name: Citrix Cert Name: Citrix Certified Associate Virtualization Test Name: Citrix XenApp and XenDesktop Administration 7.6 LTSR Official Site: https://www.certschief.com/ For More Details: https://www.certschief.com/exam/1y0-202/
Important NoticeDISCLAIMER: All information, content, and data in this article are sole opinions and/or findings of the individual user or organization that registered and submitted this article at Isnare.com without any fee. The article is strictly for educational or entertainment purposes only and should not be used in any way, implemented or applied without consultation from a professional. We at Isnare.com do not, in anyway, contribute or include our own findings, facts and opinions in any articles presented in this site. Publishing this article does not constitute Isnare.com's support or sponsorship for this article. Isnare.com is an article publishing service. Please read our Terms of Service for more information.

Most Recent Articles

Renovate Your Lawn Beautifully With Lawn Care and Maintenance Services

An Article by LAZICH LEO in Gardening

10 months ago

An unkempt and ugly lawn is not only an eyesore, it also creates a negative impact on your property. If you have let go of lawn care so much so that it is over run with weeds or shows bare patches, a lawn renovation is in order. Repairing your lawn may be a good idea if the about 25% of your lawn is in bad shape...

Custom Hanging Signs Sydney - Affordable Way of Promoting Your Business

An Article by Mike Layman in Marketing

10 months ago

Hanging Signs are not just an amazing and highly cost effective way of advertising your products and services; they are easier to setup in comparison to other advertisement signs – just hang them from a pair of hooks or whatever and you're done. Needless to add, this also makes them more economical than other outdoor or indoor advertisement material...

Armor Your Laptop in Style With Printable Laptop Sleeves

An Article by Rohit B in Finances

10 months ago

To help you with both of your purposes, let us discuss about such a service which will help you out here to create your own laptop sleeve. So as I told you in the above paragraph, which I would have started my personal service or something to help you out of this situation. But let me inform you what you must be thinking is just something hypothetical, but that’s not true...

Start School in Time by Using Automatic School Bell

An Article by Vivency Global in Education

10 months ago

School is first place where children learn discipline, good manners and punctuality. The automatic school bell solutions are really important and makes away from manual errors. Humans may ring the bell at in appropriate time but the machine cannot. The most of the school are digitalized with interactive boards, automatic bells, CCTV and many...

Applying For No Credit Check Mortgage Loan? – Expert Tips to Follow

An Article by Roy Robbins in Finances

10 months ago

Interestingly, the option of no credit check mortgage loan has been made available by some lenders. So, one does not need to undergo tedious process of credit assessment. However getting quick approval for an affordable mortgage no credit check loan is not easy. Some stringent approval criteria may apply...

70-345 Microsoft Exchange Server 2016 Study Books

An Article by Chung Crissler in Internet

10 months ago

Examunion offers you a comprehensive look at the best prospects available in 70-345 exam questions throughout the Industry. Not only will you be given theoretical, but also given 70-345 Microsoft Exchange Server 2016 study books which will give you even more practice than before. Try our Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam test today and succeed in your Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 70-345 exam...

Microsoft MCSE 70-339 Practice Exam SharePoint Server 2016 70-339 Questions Material

An Article by Chung Crissler in Education

10 months ago

Maybe on other web sites or books, you can also see the related training materials. But as long as you compare Examunion product with theirs, you will find that our product has a broader coverage of the certification exam's outline. You can free download part of Microsoft MCSE 70-339 exam books from Examunion website as a try to detect the quality of our products...

Gain Weight and Build Muscle

An Article by Arati Shah in Wellness, Fitness and Diet

10 months ago

Several individuals do not succeed in their passion to maintain a healthy diet due to the lack of knowledge of eating healthy at work. When at work, many find it difficult to stay committed to a diet plan due to several unavoidable reasons such as colleagues might request to eat with them, availability of lots of delicious food at workplace, etc...

XenApp and XenDesktop 7.6 LTSR 1Y0-202 Questions

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

1Y0-202 is a challenging exam, with our XenApp and XenDesktop 7. 6 LTSR 1Y0-202 questions; you can feel safe with our question and answers that will help you in obtaining your successful completion of your 1Y0-202 exam. All of our practice exams including the 1Y0-202 exam will prepare you for success...

VSphere 6.5 Foundations Exam 2V0-602 Dumps

An Article by Kruis Barry in Education

10 months ago

Passcert vSphere 6. 5 Foundations 2V0-602 dumps 2V0-602 help you to save a lot of time and effort. You 2V0-602 also use the extra time and effort to earn more money. Passcert provide you the product with high quality and reliability. You 2V0-602 free download online part of Passcert providing vSphere 6...

Citrix Certification 1Y0-202 Exam Answers Passtcert

An Article by Nigel Reyez in Computers and Technology

10 months ago

Passtcert is a website which can help you save time and energy to rapidly and efficiently master the Citrix certification 1Y0-202 exam related knowledge. If you are interested in Passtcert, you can first free download part of Passtcert Citrix Certification 1Y0-202 exam answers on the Internet as a try...

Benefits to Your Wedding Provided by Limo Service in Pittsburgh, PA

An Article by Iris K. Allen in Marriage

10 months ago

Using professional transportation on your wedding day may seem like a given and a basic booking to make, but considering the effect that it can have, you’d serve your wedding day well to be selective with your booking. Find a worthwhile company and secure every wedding transportation need with a suitable Pittsburgh Limousine...

Mark the Family Wedding With a Denver Bus Rental

An Article by Lucille W. Hill in Travel

10 months ago

The obligatory family wedding comes with challenges, but it also offers opportunities. A Coach Bus Denver will make it possible for your extended family to reconnect, save some cash, and all attend the family wedding as part of a group. Take Note of Transportation NecessitiesComprehensive research into all elements of transportation should come before you make reservation from any of the Charter Bus Companies Denver...

Killtest 2017 Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test

An Article by Delia Green in Education

10 months ago

70-764 Administering a SQL Database Infrastructure is among the many most respected exams so you can get good work opportunities. We can complete devoid of much frantic use the particular help regarding Microsoft MCSA 70-764 Test Questions Microsoft 70-764 Practice Test that are exclusively made for people who will need advice...

2V0-602 VSphere 6.5 Foundations VMware VCP6.5-DCV 2V0-602 Exam Test Prep

An Article by Morris Porreca in Education

10 months ago

About VMware 2V0-602 exam, you can find these questions from different web sites or books, but the key is logical and connected. Our questions and answers will not only allow you effortlessly through the exam first time, but also can save your valuable time. Examgood can provide professional and high quality products...

MLA Style Citation:
Baumann, Peter "1Y0-202 PDF Training Guides." 1Y0-202 PDF Training Guides. 09 Aug. 2017 Isnare.com. 24 Jun. 2018 <https://www.isnare.com/?aid=1969390&ca=Computers+and+Technology>.
APA Style Citation:
Baumann, Peter (2017, August 09). 1Y0-202 PDF Training Guides. Retrieved June 24, 2018, from https://www.isnare.com/?aid=1969390&ca=Computers+and+Technology
Chicago Style Citation:
Baumann, Peter "1Y0-202 PDF Training Guides." 1Y0-202 PDF Training Guides Isnare.com. https://www.isnare.com/?aid=1969390&ca=Computers+and+Technology
Copy and paste the code below to embed this article:
<a class="embedly-card" href="https://www.isnare.com/?aid=1969390&ca=Computers+and+Technology">1Y0-202 PDF Training Guides</a> <script>!function(a){var b="embedly-platform",c="script";if(!a.getElementById(b)){ var d=a.createElement(c);d.id=b,d.src=("https:"===document.location.protocol?"https":"http")+"://cdn.embedly.com/widgets/platform.js"; var e=document.getElementsByTagName(c)[0];e.parentNode.insertBefore(d,e)}}(document);</script>